Premier League Darts 2018 speelronde 10

Donderdag 5 april staat alweer Premier League Darts 2018 speelronde 10 op het programma in Liverpool en het is judgement night. Vorige week zagen we Van Gerwen op overtuigende wijze winnen van Van Barneveld en won de lokale favoriet Gurney van Cross. Price verloor opnieuw en hij is al uitgeschakeld nog voordat judgmenet night wordt gespeeld. Het zal gaan tussen Suljovic en Wright om te bepalen wie er na deze speelronde afhaakt. Suljovic moet het opnemen tegen Van Gerwen terwijl Wright tegen Gurney speelt. Wie van de twee gaat er na judgement night door in de premier league darts 2018? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en wielrennen een voorbeschouwing en tips om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 10.

Premier League Darts 2018 speelronde 10

Het programma voor Premier League Darts 2018 speelronde 10 ziet er als volgt uit:

Simon Whitlock – Gerwyn Price
Gary Anderson – Rob Cross
Mensur Suljovic – Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld – Michael Smith
Daryl Gurney – Peter Wright

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

European Tour 2

Afgelopen weekend stond er opnieuw een European Tour toernooi op het programma. De tweede van dit seizoen en opnieuw in Duitsland, dit keer in München. Het was een herhaling van de finale van het eerste Europea Tour toernooi in Leverkusen, toen wist Van Gerwen ook van Wright te winnen.

Hieronder een overzicht van de resultaten van alle premier league darts 2018 spelers.

ET2
Michael van Gerwen W (8-5 Wright)
Simon Whitlock R2 (4-6 Brown)
Michael Smith R3 (1-6 Wade)
Raymond van Barneveld Niet gespeeld
Gerwyn Price R2 (1-6 Humphries)
Daryl Gurney SF (3-7 van Gerwen)
Peter Wright F (5-8 van Gerwen)
Mensur Suljovic R3 (2-6 Hopp)
Gary Anderson Niet gespeeld
Rob Cross QF (3-6 Gurney)

Premier League Darts 2018 speelronde 10 voorspelling

De dagen van Suljovic in de premier league darts 2018 lijken geteld want hij moet minimaal een gelijkspel uit het vuur slepen tegen Van Gerwen en dan hopen dat Wright in het laatste duel van de avond niet wint. Maar de kans lijkt ons zeer klein dat Suljovic een resultaat zal boeken tegen Van Gerwen, die nog altijd speelt om als eerste te eindigen en daarmee de bonus in de wacht te slepen. Het ziet er dus goed uit voor Wright die bij een nederlaag van Suljovic door zal gaan naar het tweede deel van de premier league darts 2018. Price is al klaar en we verwachten niet dat hij nog op en top gemotiveerd zal zijn tegen Whitlock. Het is een zeer teleurstellend premier league seizoen voor hem geweest. De wedstrijden van Anderson – Cross en Van Barneveld – Smith kunnen wat ons betreft alle kanten op. De odd van MvG is te laag dus houden we het bij één weddenschap tijdens premier league darts speelronde 10.

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 10 doen we met 4/10 units op de 1X2 odd dat Whitlock wint tegen een odd van 1.80 bij NetBet.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 10? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!