Premier League Darts 2018 play-offs

Het reguliere seizoen is afgesloten en de beste vier spelers mogen het donderdag 17 mei opnemen in de Premier League Darts 2018 play-offs. In de O2 Arena in Londen worden de halve finales en aansluitend de finale gespeeld. Van Gerwen neemt het op tegen Cross terwijl Smith in de andere halve finale tegen Anderson speelt. Wie plaatst zich voor de finale en wie wint uiteindelijk de Premier League Darts 2018? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op Premier League Darts 2018 play-offs.

Premier League Darts 2018 play-offs

Van Gerwen zal donderdag als eerste beginnen. Zijn wedstrijd staat gepland om 20:10 Nederlandse tijd. De tweede partij van de avond staat gepland om 21:10. Tijdens de halve finales wordt er in een best of 19 legs format gespeeld (first to 10 legs). In de finale gaat het om een best of 21 legs en moet de winnaar uiteindelijk 11 legs winnen.

Premier League Darts 2018 play-offs voorspelling

Het mag duidelijk zijn dat Van Gerwen de favoriet is om opnieuw de Premier League Darts te winnen. Hij speelde een paar weken geleden nog tegen Cross in de competitie en toen maakte hij gehakt van de wereldkampioen. Het leg format ligt Van Gerwen beter dan het set format wat men gebruikt tijdens het WK Darts.

In de andere halve finale is Anderson de favoriet om door te gaan en wanneer hij Van Gerwen treft in de finale zullen zijn gedachte wel uitgaan naar vorige week, toen hij met 7-5 de Nederlander wist te verslaan. Maar het moet worden gezegd, toen ging het voor Van Gerwen nergens meer om.

Toch zijn voor beide wedstrijden de odds te laag om inzetten interessant te maken. We spelen dan ook niet op de Premier League Darts 2018 play-offs. Misschien dat de odds voor de finale wel interessant zijn. Zeker als het een verrassende finale zou worden tussen Cross en Smith.

Zelf wel gokken op Premier League Darts 2018 play-offs? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!