Premier League Darts 2017 speelronde 9 voorbeschouwing

Nadat spelers afgelopen weekend in Duitsland het eerste Euro Toernooi hebben gespeeld gaat de focus weer naar de premier league darts speelronde 9. Vorige week in Manchester gebeurde er eigenlijk waarvoor we eigenlijk al een bang waren. Want hoewel speelronde 9 judgement night is, was dat het al in Manchester. Door de nederlagen van Huybrechts en Klaasen staan ze op 3 punten achterstand van Chisnall en is daardoor niet meer in te halen. Voor de overige spelers staat er natuurlijk nog wel wat op het spel. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Premier League Darts speelronde 9.

Premier League Darts speelronde 9

We gaan tijdens Premier League Darts speelronde 9 de grens over waar de darters in actie komen in Cardiff. In The Moterpoint Arena zullen Huybrechts en Klaasen voor de laatste keer spelen in de premier league van dit jaar. De overige acht spelers gaan door en de top 4 plaatst zich voor de laatste speeldag in de O2 Arena in Londen. De stand na speelronde 8 ziet er als volgt uit:

Stand na speelronde 8 P W G V +/- LWAT Ptn
Michael van Gerwen 8 5 2 1 +13 17 12
Peter Wright 8 5 1 2 +9 16 11
Raymond van Barneveld 8 4 2 2 +3 15 10
Gary Anderson 8 3 3 2 +6 18 9
Adrian Lewis 8 4 1 3 +4 16 9
Phil Taylor 8 3 3 2 +3 17 9
James Wade 8 3 2 3 +2 16 8
Dave Chisnall 8 3 0 5 -10 12 6
Jelle Klaasen 8 1 1 6 -14 13 3
Kim Huybrechts 8 0 3 4 -16 11 3

Vorige week ging eigenlijk alles zoals we het verwacht hadden. Van Gerwen en Anderson wonnen vrij eenvoudig van Wade en Huybrechts. Taylor nam revanche voor zijn partij in Rotterdam en versloeg -Wright met 7-5. Lewis won in een matige partij van de geblesseerde Klaasen en op het einde van de avond won Barney met 7-5 van Van Gerwen. Voor de volgende speelronde staan de volgende wedstrijden op het programma:

Premier League Darts speelronde 9Raymond van Barneveld – James Wade
Phil Taylor – Jelle Klaasen
Gary Anderson – Adrian Lewis
Michael van Gerwen – Dave Chisnall
Peter Wright – Kim Huybrechts

German Darts Championship
Afgelopen weekend kwam niet iederen premier league speler in actie in Duitsland, zo speelde Taylor, Barney, Anderson en Lewis niet het eerste PDC European Tour toernooi in Hildesheim. Een toernooi over drie dagen en de winnaar van het German Darts Championship was uiteindelijk Wright met 6-3 de finale te winnen tegen Michael van Gerwen. Hieronder een overzicht van de resultaten van alle premier league spelers

Speler Resultaat
Michael van Gerwen  Finale (3-6 Wright)
Peter Wright  Gewonnen
Raymond van Barneveld  Niet gekwalificeerd
Gary Anderson  Niet gespeeld
Phil Taylor  Niet gespeeld
Adrian Lewis  Niet gespeeld
James Wade  Tweede ronde (5-6 Johnson)
Dave Chisnall  Derde ronde (3-6 Klaasen)
Jelle Klaasen  Halve finale (1-6 van Gerwen)
Kim Huybrechts  Kwartfinale (2-6 Wright)

Voorspelling
Klaasen en Huybrechts spelen nog om de definitieve plaats op de ranglijst maar gezien de tegenstanders van beide mannen verwachten we dat ze opnieuw beide zullen verliezen. Klaasen mede door zijn blessure en Huybrechts vanwege de privé omstandigheden. We gokken 3/10 units op een combo van de 1X2 odd dat Taylor en Wright beide winnen tegen een odd van 1.78 bij bookmaker KroonSport.

Lewis stond echt niet goed te gooien tegen Klaasen en lijkt dit jaar maar niet in vorm te komen. Tegen Anderson verwachten we dat hij het weer scorend af gaat leggen en gokken 3/10 units op de 1X2 odd van 1.70 dat Anderson wint bij bookmaker Mybet.

Van Barneveld speelt tegen Wade en gezien zijn huidige vorm zou hij deze partij moeten winnen. Toch vinden we de vorm nog niet constant genoeg om daarop te wedden. Van Gerwen speelt tegen Chisnall en we verwachten dat MvG de koploper blijft met een overwinning, maar de odds zijn te laag om hierop te wedden.

Andere goede bookmakers om te gokken op Premier League Darts 2017 speelronde 9 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!