Premier League Darts 2017 speelronde 2 voorbeschouwing

Na vorige week te zijn begonnen in Newcastle staat donderdag premier league darts 2017 speelronde 2 op het programma in Nottingham. In de Motorpoint Arena in Nottingham moet Van Gerwen het opnemen tegen Wright, speelt Klaasen tegen Anderson en moet Van Barneveld het opnemen tegen Huybrechts. Lukt het Michael van Gerwen om deze speelronde de eerste zege te boeken in de premier league darts van dit seizoen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op premier league darts 2017 speelronde 2.

Premier League Darts 2017 speelronde 2

Vorige week zagen we Van Gerwen met 6-6 gelijkspelen tegen Anderson nadat hij wel op een break voorsprong was gekomen. Het was gewoon niet constant genoeg en dat gaf Van Gerwen ook toe na de wedstrijd. Dat hij dan toch nog de twaalfde leg met overtuiging weet te winnen, en Anderson geen kans geeft om er met een geniepige zege vandaar te MotorpointArenaNottinghamgaan, geeft toch zijn weergaloze klasse aan. Van Barneveld speelde bijzonder goed maar stond toch al vroeg op een achterstand door een groot aantal gemiste dubbels. Hij knokte zich echter terug en won uiteindelijk met 7-5, wat een knappe prestatie is. Klaassen kwam tegen Wright te kort, verloor met 7-4, maar kreeg weldegelijk kansen. Huybrechts verloor van een Wade die zijn standaard niveau haalde. Dat was uiteindelijk genoeg voor een 7-5 zege. Taylor leverde de beste prestatie van de dag door met 7-3 te winnen van Chisnall waardoor hij aan kop gaat in het klassement.

Stand na speelronde 1 P W G V +/- Pts
Phil Taylor 1 1 0 0 +4 2
Peter Wright 1 1 0 0 +3 2
Raymond van Barneveld 1 1 0 0 +2 2
James Wade 1 1 0 0 +2 2
Michael van Gerwen 1 0 1 0 0 1
Gary Anderson 1 0 1 0 0 1
Kim Huybrechts 1 0 0 1 -2 0
Adrian Lewis 1 0 0 1 -2 0
Jelle Klaasen 1 0 0 1 -3 0
Dave Chisnall 1 0 0 1 -4 0

UK Open Qualifiers 1, 2 en 3.
Na de premier league darts speelronde 1 reisde de darters af naar Wigan om dat weekend drie Coral UK Open Qualifers te spelen. Phil Taylor speelde niet in Wigan. Wright won het eerste en derde toernooi en verloor het tweede toernooi in de vijfde ronde van de latere winnaar Whitlock. Van Barneveld verloor in de vijfde ronde op dag 1 van Lewis met 1-6 en op dag 2 van Dolan met 5-6. Op dag 3 verloor hij in de vierde ronde van de Nederlander Kist met 4-6. Wade verloor op dag 1 in de vierde ronde van Wright met 5-6. Op dag 2 en 3 verloor hij in de vijfde ronde van Chisnall (5-6) en Smith (3-6). Van Gerwen kwam op dag 1 niet verder dan de derde ronde waarin hij verloor van Edhouse met 5-6. Op dag 2 verloor hij in de vierde ronde van Beaton (2-6) en op dag 3 van de latere winnaar in de kwartfinale met (4-6). Gary Anderson verloor op dag 1 in ronde de vierde ronde van Henderson (2-6), verloor op dag twee de finale met 4-6 van Withlockk en kwam op de derde dag niet in actie. Huybrechts kwam niet verder dan de derde ronde (4-6 Petersen), vierde ronde (1-6 Wade) en opnieuw derde ronde (2-6 Harvey). Lewis verloor in de finale op dag 1 van Wright (4-6), de tweede ronde op dag 2 (4-6 Cross) en vierde ronde op dag 3 (Smith 4-6). Klaasen speelde een goed weekend met een vijfde ronde op dag 1 (K. Anderson 2-6), halve finale op dag 2 (G. Anderson 3-6) en vierde ronde op dag 3 (3-6 Wade). Chisnall verloor op dag 1 in de vierde ronde van Klaasen (5-6), op dag 2 in de halve finale (2-6 Withlock) en in de vijfde ronde op dag 3 (van Gerwen 2-6).

Programma en voorspelling
Het programma voor premier league darts 2017 speelronde 2 is als volgt:

Adrian Lewis – Dave Chisnall
James Wade – Phil Taylor
Jelle Klaasen – Gary Anderson
Peter Wright – Michael van Gerwen
Kim Huybrechts – Raymond van Barneveld

Taylor is bezig om af te bouwen en speelde daarom niet in Wigan. Hij heeft dus genoeg rust kunnen pakken in tegePLDarts logonstelling tot de andere spelers. We verwachten dan ook een zege van Taylor die op ons een prima indruk maakte in de eerste speelronde. Wade speelde op zijn niveau en dat doet hij eigenlijk al jaren. Dat is vaak niet genoeg om van de echte toppers te winnen. We gokken 3/10 units op de 1X2 odd dat Taylor wint tegen een odd van 1.86 bij bookmaker Kroon Sport.

Van Barneveld was scorend zeer sterk tegen Lewis maar het missen van de dubbels brak hem in het begin van de wedstrijd op. Dat hij alsnog de wedstrijd uit vuur sleepte zegt genoeg over de mentale staat waarin Van Barneveld tegenwoordig zit. Vroeger zou hij de partij al in zijn hoofd hebben opgegeven. We verwachten een tweede zege op rij voor Barney en gokken 3/10 units op 1X2 odd van 1.70 bij bookmaker 888 Sport.

De odd van Anderson om van Klaasen te winnen is veel te laag om op te wedden. Lewis – Chisnall vinden we moeilijk te voorspellen en Van Gerwen krijgt en veel te lage odd tegen een in vorm verkerende Wright. Hij heeft de vorm laten zien in Wigan en heeft daar van Van Gerwen gewonnen. Hij zal met veel zelfvertrouwen het podium opkomen. We verwachten een spannend duel en het kan zo maar weer eens een gelijkspel worden.

Andere goede bookmakers om te gokken op Premier League Darts 2017 speelronde 2 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!