Premier League Darts 2017 speelronde 1 voorbeschouwing

We zijn nog maar net klaar met de Unibet Darts Masters of we beginnen donderdag aan premier league darts 2017 speelronde 1. We starten de competitie in het noordoosten van Engeland, namelijk Newcastle. Altijd een zeer enthousiast publiek dat zich nu al lekker maakt voor vijf wedstrijden top darts. We zien in de eerste speelronde een kopie van de Unibet Darts Masters en PDC WK finale tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson. Lukt het Michael van Gerwen om opnieuw te winnen van de Schot? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op premier league darts 2017 speelronde 1.

Premier League Darts 2017 speelronde 1

We beginnen het toernooi in de Metro Radio Arena te Newcastle. Iedereen kijkt weer uit naar het premier league darts seizoen van 2017. Kim Huybrechts en Jelle Klaasen doen dit jaar weer mee PLDart Newcastleen zijn natuurlijk extra gemotiveerd om goed te presteren, om zo de uitverkiezing van de PDC te bevestigen. De volgende vijf wedstrijden staan, tevens in juiste volgorde, voor de eerste speelronde op het programma:

Kim Huybrechts – James Wade
Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
Phil Taylor – Dave Chisnall
Gary Anderson – Michael van Gerwen
Peter Wright – Jelle Klaasen

Opvallend is meteen de confrontatie tussen Gary Anderson en Michael van Gerwen. Afgelopen zondag won Van Gerwen met 11-7 van Anderson nadat hij een aantal weken eerder al de PDC WK finale met 7-3 in sets wist te winnen van de Schot. Van Gerwen heeft nu mentaal wel de overhand door deze twee overwinningen in zeer korte tijd. We zien hem dan ook deze partij winnen en gokken 3/10 units op de 1X2 odd van 1.73 bij bookmaker WillHill.

Tijdens de Unibet Darts Masters 2017 vonden we Taylor opvallend goed spelen. Hij heeft dan wel zijn afscheid aangekondigd maar hij kan natuurlijk nog altijd goed darten. Hij speelt vandaag tegen Chisnall en die zal flink teleurgesteld zijn vertrokken van de Masters omdat hij er al in de eerste ronde uit lag na een 5-10 nederlaag tegen Van Barneveld. We geven Taylor de beste kansen op een overwinning en gokken 3/10 units op de 1X2 odd van 1.73 bij bookmaker 888 Sport.

Andere goede bookmakers om te gokken op Premier League Darts 2017 speelronde 1 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!