PEC Zwolle – Willem II voorspelling

De wedstrijd PEC Zwolle – Willem II staat net als alle andere wedstrijden uit Eredivisie speelronde 33 om 14:30 op het programma. Het is niet zo dat er voor beide ploegen niets meer op het spel staat want PEC Zwolle speelt nog altijd voor een play-off plaats voor Europees voetbal. Willem II is zo goed als zeker van lijfsbehoud en kan de laatste twee wedstrijden rustig uitspelen. Lukt het PEC Zwolle om zich definitief te plaatsen voor een play-off plaats? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op PEC Zwolle – Willem II.

PEC Zwolle

De midweekse nederlaag van PEC Zwolle op bezoek bij FC Twente kwam toch wel als een grote verrassing. Voetballend zou de ploeg beter moeten zijn maar het elftal liet het helemaal afweten. Maar omdat Feyenoord de beker heeft gewonnen staat het nog altijd op een play-off plaats al heeft het maar één puntje voorsprong op ADO Den Haag.

Willem II

Na de zege op NAC viel er bij de spelers toch wel een zware last van de schouders en dat was te merken in de wedstrijd tegen Feyenoord. Terwijl Feyenoord niet eens met sterkste elftal begon werd het uiteindelijk toch een veegpartij. Het is wel te begrijpen want mentaal zal er bij de spelers van Willem II nu wel worden gedacht dat het uiteindelijke doel is behaald.

Voorspelling PEC Zwolle – Willem II

Dit lijkt ons typisch een wedstrijd waarbij twee ploegen aanvallend willen spelen. PEC Zwolle doet dat thuis altijd en Willem II heeft niets meer te verliezen en kan vrijuit spelen. We verwachten dan ook veel doelpunten tijdens dit duel, met name omdat de kracht van Willem II voorin zit.

Gokken op PEC Zwolle – Willem II doen we met 4/10 units op de Over 3 goals tegen een odd van 1.95 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op PEC Zwolle – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands