PEC Zwolle – PSV voorspelling

Speelronde vijf van de Eredivisie gaat komend weekend van start na de interland break met op zondag 16:45 de aftrap tussen PEC Zwolle – PSV. PEC Zwolle heeft speelronde vier nog niet gespeeld omdat de wedstrijd tegen RKC niet doorging vanwege een aantal Corona infecties bij tegenstander RKC. PSV won het vorige competitieduel door in eigen huis Fortuna met 2-0 te verslaan en is daardoor met Feyenoord en Heerenveen mede koploper. Lukt het PSV om te winnen of hebben de drie weken rust bij PEC Zwolle het team goed gedaan? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op PEC Zwolle – PSV.

PEC Zwolle

De laatste wedstrijd van PEC Zwolle was in eigen huis tegen Sparta en daar won het met 4-0 van. Dat was alweer op 26 september en het heeft dus drie weken rust gehad. Aan de ene kant zou je denken dat de trainer daardoor meer tijd heeft om te trainen maar aan de andere kant kan het ook het wedstrijdritme verstoren. Toch zal PEC Zwolle met een goed gevoel naar deze wedstrijd kijken gezien de twee goede resultaten hiervoor.

PSV

De vraag is eigenlijk wie gaat er bij PSV spelen. Schmidt ging tegen Heracles rouleren en dat pakte totaal verkeerd uit. Dit terwijl hij juist voor het seizoen aan had gegeven niet te willen rouleren. Midweeks wacht voor PSV het eerste duel in de Europa League en het heeft een aantal spelers dat terugkeert van interland verplichtingen. Met Zahavi in de spits heeft PSV in ieder geval een target man in de aanval waar het team zich aan vast kan houden.

Voorspelling PEC Zwolle – PSV

Gezien de hoeveelheid rust dat PEC Zwolle heeft gehad zou je mogen verwachten dat de thuisploeg volle bak het duel zal aanvangen. Daarmee bedoelen we afjagen, druk zetten en de duels aangaan. Toch blijft het spelersmateriaal van PEC Zwolle beperkt in kwaliteit als we dat vergelijken met de spelers van PSV. De club heeft ook een soort van feel good boost gekregen door de komst van Van Ginkel en Gotze, al zullen ze waarschijnlijk niet meteen in de basis starten. Het verschil in individuele kwaliteit en de op het laatste moment aangetrokken spelers zijn in onze ogen voldoende om het verschil te maken tegen PEC Zwolle.

Gokken op PEC Zwolle – PSV doen we met 3/10 units op een uitzege van PSV tegen een odd van 1.57 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op PEC Zwolle – PSV maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker