PEC Zwolle – Feyenoord voorspelling

Op zaterdag staat PEC Zwolle – Feyenoord op het programma en beginnen beide teams aan de tweede helft van het Eredivisie seizoen. De winterstop kwam voor beide ploegen goed uit want PEC Zwolle stelde met Stam een nieuwe coach aan terwijl Feyenoord de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie niet wist te winnen. Maakt Stam een goede start in zijn eerste wedstrijd of weet Feyenoord weer eens een Eredivisie duel te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op grand slam tennis en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op PEC Zwolle – Feyenoord.

PEC Zwolle

Eindelijk besloot het bestuur om Van ’t Schip de laan uit te sturen. Hij begon zeer goed aan zijn periode bij PEC Zwolle maar vanaf de tweede gedeelte van vorig seizoen ging het alleen maar slechter en slechter. Met Stam krijgt de club een jongen van de streek aan het roer maar dat geeft nooit een garantie dat het goed zal uitpakken.

Feyenoord

Net voor het einde van het seizoen leek de koek al op bij Feyenoord en was het vooral mentaal niet sterk genoeg. Wat ook opviel is dat veel spelers vermoeid oogden aan het einde van de wedstrijd. Het voetbal was bij momenten niet beter dan bijvoorbeeld een AZ, Vitesse of zelfs Fortuna Sittard. Daardoor hangt nu de vraag boven De Kuip wat te doen met Van Bronckhorst, waarbij het contract aan het einde van dit seizoen afloopt.

Voorspelling PEC Zwolle – Feyenoord

PEC Zwolle zal met een nieuw elan de wedstrijd en de herstart van de Eredivisie ingaan. Bij Feyenoord is het afwachten hoe de ploeg er voor staat. Grote transfers zijn er niet gemaakt de ploeg heeft zoals altijd in Marbella getraind tijdens de winterstop. Kunstgras is nooit de favoriete ondergrond geweest voor de Rotterdammers en nu de temperatuur onder het vriespunt daalt zal het veld nog harder en gladder zijn dan normaal. Feyenoord heeft al niet de meest wendbare defensie en we verwachten dat ze in Zwolle in de problemen zullen komen.

Gokken op PEC Zwolle – Feyenoord doen we met 4/10 units op de asian handicap +1 voor PEC Zwolle tegen een odd van 1.88 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op PEC Zwolle – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker