PEC Zwolle – Ajax voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde 24 is PEC Zwolle – Ajax met aftrap om 16:45 op zondag. Afgelopen speelronde verloor PEC Zwolle met 2-1 op bezoek bij FC Utrecht terwijl Ajax in eigen huis met 2-1 wist te winnen van FC Twente. Voor Ajax is dit een heel belangrijk duel en als het PSV wil blijven volgen zal het dit lastige duel moeten winnen. Lukt het Ajax om mee te blijven doen voor de titel of haakt het in Zwolle af? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts ook tips om te gokken op PEC Zwolle – Ajax.

PEC Zwolle

Bij PEC Zwolle is het na de winterstop een beetje kwakkelen door onder andere blessures en schorsingen. Tegen Heerenveen was het weer flitsend wat PEC Zwolle liet zien maar tegen FC Utrecht moest toch zijn meerdere herkennen in een betere tegenstander. Toch lijkt PEC Zwolle de dip van vlak na de winterstop te boven te zijn en we verwachten dat ze zich moeiteloos zullen plaatsen voor de play-offs.

Ajax

Tegen NAC, Roda JC en FC Twente was het allemaal niet bijzonder sterk maar leverde het wel de drie punten op. Toch begin het publiek te morren en zie je dat spelers geen plezier uitstralen. De spelers moeten onder Ten Hag een transformatie ondergaan, niet alleen op maar ook naast het veld. Spelers zijn nu veel langer op de club en trainen vooral langer. Dit zijn voetballers van vandaag de dag niet gewend en kan leiden tot allerlei frustraties en wrijvingen binnen de club.

Voorspelling PEC Zwolle – Ajax

We verwachten dat PEC Zwolle gewoon zal voetballen zoals ze dat altijd doen, zeker in eigen huis. Voor Ajax een compleet nieuwe situatie want nu zal het wat meer ruimte gaan krijgen achter de laatste lijn van Zwolle. We verwachten daardoor een leuk duel wat flink op en neer zal gaan.

Gokken op PEC Zwolle – Ajax doen we met 3/10 units op de Over 2.5 tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op PEC Zwolle – Ajax? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands