Next Gen ATP Finals 2018 voorbeschouwing

Voor de tweede keer staat er een tweede eindejaartoernooi op het programma in de ATP Tour namelijk de Next Gen ATP Finals 2018. Vorig jaar is dit toernooi in het leven geroepen en bombardeert de ATP de deelnemers aan dit toernooi tot de volgende generatie toppers op de ATP Tour. De beste acht spelers op de ATP Tour met een leeftijd van 21 of jonger nemen deel aan dit toernooi in Milaan. Vorig jaar wist Chung dit toernooi te winnen maar hij is inmiddels 22 jaar en mag niet meer deelnemen. Wie volgt hem op? Wij van gokken op sport geven naast tips om Engels voetbal en darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Next Gen ATP Finals 2018.

Next Gen ATP Finals 2018 (indoor)

Het toernooi was er vorig jaar dus voor het eerst maar de speelstad blijft de komende jaren Milaan. Er zal worden gespeeld in het Fiera Milano stadion op een indoor baan tot en met 2021. Het totale prijzengeld is $1.275.000 en er zal worden gespeeld in twee poules van ieder vier spelers. De top twee van iedere poule speelt in de kruis halve finales en vervolgens de finale. Ieder deelnemers is gegarandeerd van $52.000. Elke overwinning is $32.000 waard. Voor het bereiken van de halve finales zit er geen extra bonus is maar de finale halen levert nog wel een bonus op. De verliezend finalist krijgt $130.000 terwijl de winnaar $235.000 als bonus krijgt. Wanneer een speler ongeslagen het toernooi wint ontvangt hij een bonus van $24.000 waardoor het totale prijzengeld $407.000 zal bedragen. De deelnemers zijn Tsitsipas (1), De Minaur (2), Tiafoe (3), Fritz (4), Rublev (5), Munar (6), Hurkacz (7) en Caruana (8). Eigenlijk zouden A. Zverev en Shapovalov ook deel mogen nemen aan dit toernooi maar A. Zverev speelt de ATP Finals in Londen terwijl Shapovalov heeft afgezegd vanwege vermoeidheid. De loting is geweest en de groepen zijn als volgt ingedeeld:

Groep 1 Groep 2
Tsitsipas De Minaur
Tiafoe Fritz
Hurkacz Rublev
Munar Caruana

 

Next Gen ATP Finals 2018 favorieten

Munar, Hurkacz en Caruana zijn voor ons spelers waarvan het knap is dat ze er zijn maar nog geen aanspraak maken op de titel. Zeker voor Munar die tot nu toe alleen maar indruk maakt op gravel. Rublev was vorig jaar al present in Milaan. Tiafoe en Fritz zijn bezig aan een goed jaar maar we verwachten niet dat ze het toernooi gaan winnen. We denken dat Tsitsipas en De Minaur de beste kansen maken. Met name de Griek Tsitsipas heeft dit jaar een geweldige stap gemaakt en pakte drie weken geleden als eerste Griek ooit een ATP titel in Stockholm. Hij kan dus goed indoor spelen en we verwachten dat hij als grote favoriet de titel zal pakken.

Gokken op Next Gen ATP Finals 2018 doen we met 2/10 units op Tsitsipas tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Next Gen ATP Finals 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!