Next Gen ATP Finals 2017 voorbeschouwing

Een nieuw toernooi op de ATP kalender is het Next Gen ATP Finals 2017 dat wordt gespeeld in Milaan. Tijdens dit toernooi komen de beste jongeren van de ATP Tour in actie tegen elkaar. Deze spelers zijn 21 jaar of jonger en vaak dit jaar al bestempeld als Next Gen, de volgende generatie. De bekendste speler uit deze Next Gen groep is A. Zverev maar hij heeft zich afgemeld voor dit toernooi zodat hij zich volledig kan focussen op de ATP Finals. Welk jong talent gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en Formule1 tips ook tips om te gokken op Next Gen ATP Finals 2017.

Next Gen ATP Finals 2017 (indoor hard)

Dit toernooi zal voor de komende vijf jaar worden gehouden in Milaan waar ze op een indoorbaan spelen met een hard court ondergrond. De locatie is het Fiera Milano Stadion. Er zijn acht spelers geplaatst voor dit toernooi en dat zijn Rublev, Khachanov, Shapovalov, Donaldson, Coric, Chung Medveded en de Italiaanse qualifier Quinzi. Er zijn net als bij de dames finals twee groepen van acht spelers en na drie wedstrijden gaan de top twee door naar de halve (kruis) finale. Het toernooi zal plaatsvinden van zeven tot en met elf November. Het totale prijzengeld is in totaal $1,275.000. Voor een compleet overzicht van de groepen en het speelschema verwijzen we naar deze link.

Next Gen ATP Finals 2017 favorieten

Het wordt een beetje een experiment toernooi omdat er nogal wat nieuwe spelregel zijn. Zo gaat het in sets tot 4 gewonnen games en bij 3-3 in games komt er een tiebreak. De Let service bestaat niet meer dus als de service via het net in het servicevak valt is dit een geldige service. Bij deuce is er geen voordeel meer maar degene die bij 40-40 het punt scoort pakt de game. Er zijn geen lijnrechters aanwezig maar men werkt met Live Hawkeye. Er is een tijdklok voor inspelen en voor het opnieuw serveren voor het volgende punt. En het publiek mag gedurende het punt bewegen op de tribunes.

Bij deze jonge spelers is het vaak nog te wisselvallig. De ene week is het heel goed en dan hebben ze weer een week moeite om de eerste ronde door te komen. Dat is inherent aan de leeftijd en je ziet het zelfs bij A. Zverev ondanks zijn plek in de top 10 van de wereld. De Italiaanse qualifier is wel de zwakste schakel binnen dit toernooi en we verwachten dat hij de poulefase met zekerheid niet zal overleven. Coric heeft wat ons betreft het meest constante seizoen gedraaid en is de laatste weken op dezelfde soort ondergrond redelijk in vorm.

Gokken op Next Gen ATP Finals 2017 doen we op Coric als eindwinnaar tegen een odd van 5.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op Next Gen ATP Finals 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!