Newcastle United – Chelsea voorbeschouwing

Op zondag 17:00 Nederlandse tijd staat Newcastle United – Chelsea op het programma tijdens speelronde drie van de Premier League. Tot nu toe zijn er weinig tot geen verrassingen hebben Man City, Liverpool, Chelsea en Spurs tot nu toe alles gewonnen. Voor het Londense Chelsea staat er een lastig uitduel op het programma in de vorm van Newcastle United. Blijft Chelsea de 100% score houden of pakt Newcastle United de eerste zege van het seizoen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Newcastle United – Chelsea.

Newcastle United

Op bezoek bij Cardiff pakte Newcastle United het eerste punt van dit seizoen nadat het thuis met 1-2 verloor van de Spurs. De spelersgroep is kwalitatief niet de beste van de premier league maar we verwachten wel dat Newcastle United in de Premier League zal blijven. Benitez is nog altijd de coach en samen met het fanatieke thuispubliek moet dat voldoende zijn om te overleven op het hoogste niveau.

Chelsea

Er zijn best wat wisselingen geweest bij Chelsea en zoals we tegen Arsenal zagen moet de ploeg toch nog wel even aan elkaar wennen. Ook aan de nieuwe trainer moet het nog wennen. We hadden verwacht dat Chelsea makkelijker zou winnen van Arsenal maar het ook zomaar een nederlaag kunnen zijn als Arsenal de kansen wat beter wist te benutten. De vraag is nog of Hazard blijft. Chelsea wil hem niet verkopen aan Real Madrid, maar om dan met een ontevreden speler te blijven zitten de rest van het jaar is misschien niet het verstandigste.

Voorspelling Newcastle United – Chelsea

Een lastige klus voor Chelsea maar we verwachten dat ze uiteindelijk wel zullen winnen. Het heeft voorin veel individuele kwaliteiten en die kunnen nu eenmaal een wedstrijd beslissen. De vraag is of het spel ook wat beter zal zijn want dat was in de wedstrijd tegen Arsenal niet al te best.

Gokken op Newcastle United – Chelsea doen we met 3/10 units op een uitzege tegen een odd van 1.68 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Newcastle United – Chelsea? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker