NEC – Vitesse voorbeschouwing

De zondag van speelronde 9 begint om 12:30 met de Gelderse derby NEC – Vitesse, aftap 12:30 in Nijmegen. Afgelopen speelronde verspeelde NEC een 1-0 voorsprong en verloor het in blessuretijd van Feyenoord met 1-2. Vitesse verspeelde zelfs een 2-0 voorsprong op bezoek bij AZ en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk. Beide ploegen hebben dus wat recht te zetten. Wie zal deze felle confrontatie als winnaar afsluiten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op NEC – Vitesse.

NEC
Door een fout van keeper Jones van Feyenoord kwam NEC al vroeg op voorsprong tegen Feyenoord. Uiteindelijk kreeg het daarna niet echt heel veel kansen om de score te vergroten. Op het nec-vitesseeinde van de wedstrijd speelde Feyenoord achterin één-op-één en dat wierp zijn vruchten af. NEC kwam er niet meer uit en het laatste half uur waren de Nijmegenaren helemaal op. Veel spelers kregen pijntjes en kramp en dat speelde zeker mee aan het einde van de wedstrijd.

Vitesse
De ploeg van Henk Fraser kwam met 2-0 voor op bezoek bij AZ mede door een mooie vrije trap van Lewis Baker. De overwinning leek veilig tot invaller Muhren het op zijn heupen kreeg en ook mede door een mooie vrije trap zorgde dat de einduitslag 2-2 was. Een tegenvaller voor Vitesse dat toch wel een wisselvallig seizoen draait tot nu toe. Van der Werff ontbreekt bij Vitesse vanwege een blessure en zal nog wel een tijdje afwezig zijn.

Voorspelling
Vitesse wist nog niet al te vaak te winnen in Nijmegen in wat altijd een heet gebakerde wedstrijd is. Van Boekel is de scheidsrechter en zal zijn handen vol hebben om de wedstrijden in goede banen te leiden. Het sentiment zal met name bij de supporters leven want beide elftallen bestaan voornamelijk uit buitenlandse spelers. Voor ons is Vitesse de favoriet om te winnen. De Arnhemmers hebben meer kwaliteit. We gokken daarom 3/10 units op een uitzege tegen een odd van 2.05 bij bookmaker MyBet.

Andere top bookmakers om te wedden op NEC – Vitesse staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25