NEC – PSV

De derde wedstrijd op zaterdag is NEC – PSV en de aftrap is om 19:45 in Nijmegen. Voor de interland break wisten beide ploegen niet te winnen in de competitie. NEC verloor met 2-0 op bezoek bij AZ terwijl PSV 0-0 speelde tegen 10 man van FC Groningen. Dit betekende de eerste nederlaag van NEC dit seizoen terwijl PSV voor het eerst niet de volle buit wist te pakken. Kan PSV zich revancheren van het puntenverlies in de vorige speelronde? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op NEC – PSV.

NEC
Iedereen bij NEC was bevreesd voor een slechte start in de competitie. In de voorbereiding wist het amper een wedstrijd te winnen en had de ploeg nec-psvhet zelfs moeilijk tegen amateurs. Maar bij de start van de competitie was er niets te merken van de slechte voorbereiding en verloor het maar 1 van de 4 wedstrijden. NEC heeft vooral veel snelle aanvallers waardoor het ideaal op de counter kan spelen. Verdedigende middenvelder Von Haacke pakte tegen AZ twee keer een gele kaart en is geschorst voor dit duel tegen PSV.

PSV
Een gemiste penalty van De Jong zorgde uiteindelijk voor puntenverlies van PSV in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Hij schoot de bal recht door het midden maar keeper Padt bleef staan waardoor hij de bal makkelijk kon keren. Daarna kon PSV, zelfs tegen 10 man van FC Groningen, aanvallend geen vuist maken. AZ speelde op dezelfde manier tegen PSV maar toen wisten de Eindhovenaren nog wel door de muur te breken en het duel winnend af te sluiten. Toch zal PSV zich moeten realiseren dat meerdere ploegen zo gaan voetballen en dat daar een ander strijdplan bij zal moeten komen.

Voorspelling
We verwachten dat NEC niet het initiatief zal nemen en echt op de counter zal gaan spelen. Met de snelle aanvallers Mayi, Ofosu en Owusu-Abeyie moet dat ook wel lukken. Het is aan PSV om niet in de val te lopen door veel ruimte achterin weg te geven. Een vroege goal zal voor PSV het duel openbreken maar dan moet deze wel vallen. PSV is natuurlijk de favoriet in deze wedstrijd maar een odd van 1.35 is voor ons veel te laag. We wedden dus niet op NEC – PSV.

Mocht je toch willen gokken op NEC – PSV dan staan hieronder een aantal top bookmakers. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker