NBA play-offs 2016 voorbeschouwing

Net als de NHL gaat ook de NBA beginnen aan de play-offs na een lang en slopend seizoen van 82 wedstrijden. Vorig jaar wisten de Golden State Warriors de titel binnen te halen. De play-offs gaan over een best of 7 series. Gaat het de Warriors lukken om back to back de titel te pakken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op de NBA play-offs 2016.

Eastern Conference
De teams uit het Oosten hebben een slechter record ten opzichte van de teams uit het Westen. Tijdens de All Star game was duidelijk te zien dat het NBA PO logoWesten beschikt over betere spelers. Toch kan een team uit het Oosten voor een verrassing zorgen en groeien in de play-offs. De acht beste teams uit het Oosten zijn Cleveland Cavaliers (1), Toronto Raptors (2), Miami Heat (3), Atlanta Hawks (4), Boston Celtics (5), Charlotte Hornets (6), Indiana Pacers (7) en Detroit Pistons (8). Zij mogen uitmaken wie er uiteindelijk in de NBA Finals mag aantreden tegen het beste team uit het Westen. De plaatsing van de teams is gebaseerd op de ranglijst van de Eastern Conference en de koppeling van de teams is 1-8, 2-7, 3-6 en 4-5.

Western Conference
In het Westen zitten op dit moment de beste teams uit de NBA, met regerend kampioen Warriors als beste geplaatst. De acht beste teams uit het Westen zijn Golden State Warriors (1), San Antonio Spurs (2), Oklahoma City Thunder (3), Los Angeles Clippers (4), Portland Trail Blazers (5), Dallas Mavericks (6), Memphis Grizzlies (7) en Houston Rockets (8). Net als in het Oosten is de plaatsing gebaseerd op de stand van de hele Western Conference en gaat de koppeling volgens de plaatsing 1-8, 2-7, 3-6 en 4-5.

NBA PO Bracket

Favorieten
Het mag duidelijk zijn dat de winnaar van de NBA Finals uit het Westen zal komen. Er zijn drie misschien zelfs wel vier teams sterker dan het sterkste team uit het Oosten. In het Oosten zien we de Cavaliers als grote favoriet om de NBA Finals te halen. Zij zijn dat aan hun stand en met LeBron James verplicht om te doen. De conference finale in het Westen kan haast niet anders dan een confrontatie worden tussen de Spurs en Warriors. Veruit de twee beste teams uit de NBA. Dit jaar verbeterde de Warriors het record van de Chicago Bulls van Michael Jorden door 73 van de 82 wedstrijden te winnen.

De Spurs nemen het in de eerste ronde op tegen de Grizzlies. Wij verwachten geen enkel probleem voor de Spurs en wedden 4/10 units op correct score van 4-0 in de series tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Bet-at-Home. Daarnaast wedden we 3/10 units dat de Warriors opnieuw de NBA Finals winnen tegen een odd van 1.73 bij bookmaker WillHill.

Andere top bookmakers om te gokken op basketbal zijn

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands