Napoli – Feyenoord voorbeschouwing

Aanstaande dinsdag gaat de tweede speelronde in de groepsfase van de Champions League verder met Napoli – Feyenoord. De eerste wedstrijd werd door beide ploegen verloren. Feyenoord was zoals we hadden verwacht kansloos tegen Manchester City terwijl Napoli verrassend uit verloor van Shakthar Donetsk. Daardoor lijkt plaats drie voor de Rotterdammers al uit het zicht. Kan Feyenoord de schade beperken of krijgt het weer een pak slaag zoals tegen Manchester City? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Napoli – Feyenoord.

Napoli

We hebben Napoli dit seizoen al een aantal keer live zien spelen. Tegen Nice zagen we twee keer een uitstekend voetballende ploeg en de Italianen overklaste eigenlijk de Fransen. Voor de competitie hebben we Napoli twee keer zien spelen en tegen Bologna won het uiteindelijk wel, maar speelde het niet best. De ploeg had moeite om door de georganiseerde defensie te komen maar het heeft dan altijd nog genoeg spelers met individuele kwaliteiten om dat te doorbreken.

Verwachte opstelling: Reina, Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj, Hamsik, Rog, Zielinski, Insigne, Mertens, Callejon.

Feyenoord

Na de nederlaag tegen City hebben de Rotterdammers eigenlijk maar één helft goed voetbal gespeeld, en dat was tegen PSV in de tweede helft. Tegen ADO voor de beker was het al fut- en inspiratieloos en tegen Nac kwam daar nog een schepje bovenop. Feyenoord kreeg de bal van Nac maar deed er helemaal niets mee. In het centrum was het te druk dus moest het gevaar van de vleugels en backs komen. Maar zonder Berghuis, Nieuwkoop en Haps is het behelpen. Nelom, Bilal en Diks kunnen het niveau Feyenoord niet aan en dat kwam duidelijk naar voren tijdens dit duel. Nu reist het naar Napels af en zal het een wedstrijd worden waar ze totaal niet de bal hebben.

Verwachte opstelling: Jones, Haps, Bottghin, St. Juste, Van der Heijden, Diks, El Ahmadi, Vilhena, Toornstra, Boetius, Berghuis.

Voorspelling Napoli – Feyenoord

Feyenoord zal een afstraffing als tegen Man City willen voorkomen maar we zien het somber in. Het loopt niet bij Feyenoord en als het een paar spelers mist dan is goed te zien dat de selectie in de breedte niet goed genoeg is. Tijdens dit duel zal Napoli de bal voor ongeveer 70% hebben en zal Feyenoord vooral willen tegenhouden. We verwachten niet dat Kramer speelt. Hij wordt al ontzettend slecht bereikt door de vleugelspelers als ze in de Kuip spelen, laat staan als ze ver van het doel in een uitduel spelen. Napoli zal hoe dan ook in de sterkste opstelling komen, zeker na het verlies uit bij Shakthar.

We verwachten opnieuw een hele moeilijke wedstrijd vanuit Feyenoord perspectief en gokken 5/10 units op de asian handicap -2 voor Napoli tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Napoli – Feyenoord staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker