NAC – Willem II voorspelling

Op zondag staat tijdens Eredivisie speelronde 21 de burenruzie tussen NAC – Willem II op het programma, aftrap 12:30 in Breda. NAC won afgelopen weekend met 1-0 van Vitesse terwijl Willem II met 2-1 onderuit ging tegen Excelsior. Beide ploegen hebben 30 punten. Wie wint dit duel en speelt zich definitief veilig in de Eredivisie? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en tennis een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC – Willem II.

NAC

Tegen Vitesse was het niet echt een sprankelende wedstrijd van de thuisploeg. Het was in de eerste helft misschien iets directer naar de goal toe maar het was een gelijk opgaand duel. Tot Sadiq weer handig een vrije trap uitlokte. Deze veranderde van richting door de muur en uiteindelijk in het doel. Het was voldoende voor NAC om weer eens een overwinning bij te schrijven.

Willem II

Na een hele goede reeks van drie wedstrijden leek Willem II op weg naar opnieuw een goed resultaat totdat Lachman in de fout ging en met een rode kaart het veld moest verlaten. Hij haalde een doorgebroken speler naar de grond met als gevolg ook nog eens een penalty. Dat betekende de 1-1 en nog voor rust viel de 2-1. In de tweede helft gebeurde er niet veel meer mede omdat Excelsior een goed voetballende ploeg is die een man meer situatie prima kan uitspelen.

Voorspelling NAC – Willem II

Toch wel de meest beladen derby van Noord-Brabant. Het spel is vaak niet om aan te zien en er zullen weer heel wat zware overtredingen worden gemaakt. Ondanks dat beide ploegen het de laatste maand aardig doen, kan dit duel voor wat extra lucht zorgen. Maar omdat het spel vaak heel slecht is bij dit soort derby’s denken we dat het duel eindigt in een gelijkspel, en dat achteraf iedereen tevreden is met weer een punt.

Gokken op NAC – Willem II doen we met 3/10 units op een gelijkspel tegen een odd van 3.55 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op NAC – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands