NAC – VVV Venlo voorspelling

Na de interland break staat komend weekend Eredivisie speelronde 27 op het programma met om zondag de lunchwedstrijd tussen NAC – VVV Venlo. Afgelopen speelronde wisten beide ploegen niet te winnen. NAC verloor met 0-4 in eigen huis tegen FC Utrecht terwijl VVV Venlo in de Koel met 0-1 verloor tegen PSV. NAC kijkt nu tegen een verschil van acht punten aan. Lukt het de ploeg om het gat met Emmen en De Graafschap te verkleinen? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC – VVV Venlo.

NAC

Na de nederlaag tegen FC Utrecht concludeerde Van der Gaag dat hij de groep niet meer kon motiveren en besloot hij zelf om de club te verlaten. Uitgerekend hij was de laatste waarvan je bij NAC zou kunnen zeggen dat het niet aan hem lag. Tegen FC Utrecht was het opnieuw bijzonder zwak wat de ploeg liet zien en omdat De Graafschap en Emmen punten blijven pakken lijkt NAC degradatie uit de Eredivisie niet meer te kunnen ontlopen.

VVV Venlo

Tegen PSV had VVV Venlo eigenlijk wel recht op een puntje maar door een late tegentreffer moest het toch een nederlaag incasseren. Geen schande want de ploeg doet het dit jaar opnieuw goed. Het staat in de middenmoot en hoeft nog maar twee punten te halen om op de grens van 34 punten te komen. Hierdoor blijft de ploeg behouden in de Eredivisie. VVV Venlo speelt altijd zeer realistisch voetbal. De ploeg hoeft het spel niet te maken en de tegenstander krijgt vaak de bal. In de omschakeling en bij standaardsituaties slaan de Limburgers dan toe.

Voorspelling NAC – VVV Venlo

Rood Brood is de nieuwe interim trainer bij NAC en hij moet de ploeg redden van degradatie uit de Eredivisie. Het zal een hele klus worden en anders dan gedreven door clubliefde zouden we niet weten waarom hij op dit moment in zou stappen. Brood kan de boel niet meteen dicht gaan gooien want VVV Venlo zal zeker in het begin de bal aan NAC geven waardoor de thuisploeg het spel zal moeten maken. Daar hebben ze juist enorme problemen mee waardoor VVV Venlo in de omschakeling kan profiteren. Afwachten en counteren zit dus niet in. Daarom verwachten we niet dat NAC deze wedstrijd zal winnen, hooguit een gelijkspel (0-0) als beide ploegen het spel niet willen maken.

Gokken op NAC – VVV Venlo doen we met 4/10 units op de asian handicap +0.5 tegen een odd van 1.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC – VVV Venlo? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker