NAC – PEC Zwolle voorspelling

Op zaterdag start Eredivisie speelronde 9 met de wedstrijd NAC – PEC Zwolle met aftrap om 18:30. Het is na de eerste wedstrijd op vrijdag de tweede uit deze speelronde waar we op kunnen voetbalwedden. Nac verloor vorige week in blessuretijd bij Roda JC met 0-1 terwijl Pec Zwolle een punt pakte in de kuip door 0-0 te spelen. Lukt het Nac weer eens een wedstrijd te winnen of blijft Zwolle zich handhaven in de top van de Eredivisie? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op NAC – PEC Zwolle.

NAC

Het was hosanna bij Nac toen de Brabanders van Feyenoord wisten te winnen maar daarna verloor het twee keer van directe concurrenten. Tegen ADO Den Haag verloor het met 0-1 in de slotfase en ook op bezoek bij Roda JC viel de 0-1 erg laat in de wedstrijd. Nac zal wel weer met beide benen op de grond staan en realiseren dat het dit seizoen nog heel moeilijk zal worden om in de Eredivisie te blijven.

PEC Zwolle

Vorige week pakte Zwolle een punt tegen Feyenoord maar speelde het maar één helft goed. In de eerste helft had PEC kunnen scoren maar liet dat na. In de tweede helft heeft het eigenlijk geen kans meer gehad en had het geluk dat Feyenoord de kansen niet benutte. Daarnaast mocht de ploeg van geluk spelen dat het al niet met tien man kwam te staan. Licht vasthouden en een handsbal hadden zomaar voor de tweede gele kaart kunnen zorgen.

Voorspelling NAC – PEC Zwolle

NAC kreeg zowel tegen ADO als Roda kansen om de score te openen maar liet dat na. Daarna kreeg het de deksel op de neus van ploegen die voetballend niet veel beter zijn. Met Zwolle krijgt het wel een ploeg als tegenstander dat voetballend beter is.

We verwachten dat PEC Zwolle de goede reeks door zal zetten en met een resultaat terug komt uit Breda. We gokken 4/10 units op de asian handicap +0 voor PEC Zwolle tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op NAC – PEC Zwolle? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker