NAC – Groningen voorspelling

Tijdens speelronde 23 van de Eredivisie staat er op zaterdag een belangrijk duel op het programma tussen NAC – Groningen, aftrap 20:45 in Breda. NAC verloor afgelopen speelronde voor de derde keer op rij door in Amsterdam met 5-0 te verliezen. De Groningers wonnen voor de derde keer op rij door in eigen huis Feyenoord met 1-0 te verslaan. Boekt Groningen de vierde overwinning op rij of komt NAC van de laatste plaats af? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC – Groningen.

NAC

Met maar één punt uit de laatste vijf wedstrijden staat NAC nog altijd onderaan in de Eredivisie. Het verschil met De Graafschap is twee punten en het zal tussen deze twee clubs gaan als het gaat om directe degradatie. Het gat met de nummer zestien is al acht punten en dat lijkt ons te groot om te overbruggen. Op bezoek bij Ajax was het te verwachten dat er geen resultaat behalen zou zijn.

Groningen

Sinds de winterstop loopt het bij de Groningers. Er zijn goede versterkingen aangetrokken zoals Bruns en het helpt natuurlijk dat Doan en Mahi weer fit zijn. Tegen Feyenoord hoefde het zelf niet goed te voetballen om alsnog een zege te boeken. Een eigen goal zorgde voor de 1-0 en defensief wist het elftal van Buijs moeiteloos overeind te blijven. Inmiddels staat Groningen op plaats negen, maar het verschil met de nummer zestien is nog altijd maar drie puntjes.

Voorspelling NAC – Groningen

Dit is voor NAC een zeer belangrijk duel. Thuis zal de ploeg de punten toch moeten gaan pakken met hulp van de fanatieke aanhang achter zich. Toch kan dit ook de nodige druk opleggen want we hebben tegen AZ gezien dat het thuispubliek ook heel negatief en kritisch kan zijn. Begrijpelijk maar het zal de spelers niet helpen om beter te gaan voetballen. Groningen kan iets vrijer het duel ingaan en het zal gezien de goede resultaten van afgelopen week met vertrouwen spelen. We verwachten daarom dat Groningen minimaal een punt zal halen in dit duel

Gokken op NAC – Groningen doen we met 3/10 units op de asian handicap -0.25 voor Groningen tegen een odd van 1.82 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC – Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker