NAC – Excelsior voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde 14 is zondag om 16:45 tussen NAC – Excelsior. Beide ploegen verloren afgelopen speelronde met 1-2. NAC verloor op bezoek Heracles terwijl Excelsior en eigen huis verloor van koploper PSV. Beide teams hebben nu twee wedstrijden op rij verloren. Wie pakt er weer eens drie punten? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op NAC – Excelsior.

NAC

Ne de ontluisterende 0-8 nederlaag in eigen huis tegen Ajax herpakte NAC zich enigszins in Almelo door maar nipt te verliezen. En eigenlijk had het een penalty moeten krijgen waardoor het eventueel nog een punt had kunnen pakken. Het zal voor NAC het hele seizoen ploeteren worden om in de Eredivisie te blijven.

Excelsior

Eigenlijk had Excelsior niet veel te vertellen in de eerste helft tegen PSV. Het creëerde weinig kansen en PSV sloeg genadeloos toe met de kansen die het kreeg. Na rust viel de 0-3 maar omdat de treffer niet doorging bleef Excelsior in de wedstrijd hangen. Na de aansluitingstreffer kreeg Excelsior het geloof in een goed resultaat en maakte het PSV nog aardig lastig maar viel de gelijkmaker niet.

Voorspelling NAC – Excelsior

Als we naar het voetbal van beide ploegen kijken geven we het voordeel aan Excelsior. In die ploeg zitten meer automatismen. Wanneer we kijken naar de vechtlust geven we NAC het voordeel van de twijfel. Zeker in eigen huis met de fanatieke aanhang krijgt de ploeg altijd dat beetje extra. Maar dit zorgt ook vaak dat de tegenstander van NAC extra ruimte krijgt om te voetballen en daar kan Excelsior in onze ogen beter mee omgaan.

Gokken op NAC – Excelsior doen we met 3/10 units op de asian handicap +0 voor Excelsior tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op NAC – Excelsior? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands