NAC Breda – Willem II voorspelling

Komend weekend gaat de Eredivisie weer verder met speelronde negen met op zondag de wedstrijd NAC Breda – Willem II, aftrap 12:15 in Breda. NAC Breda verloor vorige speelronde met 2-1 op bezoek bij Utrecht terwijl Willem II in eigen huis 1-1 speelde tegen Feyenoord. NAC Breda staat onderaan in de Eredivisie met al zeven nederlagen. Lukt het om ze van de laatste plek af te komen of drukt de rivaal uit Tilburg de ploeg uit Breda nog verder in de problemen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC Breda – Willem II.

NAC Breda

Nog maar één zege boekte NAC Breda dit seizoen en al zeven keer ging het als verliezer van het veld af. Toch als je naar de selectie kijkt zit er voldoende kwaliteiten in om niet onderaan te staan in de Eredivisie. Tegen Utrecht zat het ook niet mee wat daar viel de discutabele penalty die door Kuipers was gegeven, zelfs nadat hij de beelden van de VAR terug had gezien. Er zal snel een resultaat moeten worden geboekt, anders zijn de concurrenten al meteen uit zicht.

Willem II

De Tilburgers waren niet minder dan Feyenoord al kwam Willem II nog wel op achterstand door een gegeven penalty via de VAR. Een kwartier voor tijd ging Willem II alles of niet spelen en wisselde het aanvallend. Dat betaalde zich uit in een late gelijkmaker en dat was gezien de wedstrijd ook wel een terechte uitslag. Toch heeft Willem II de afgelopen vijf wedstrijd al niet meer gewonnen en dat kan ook doorwerken binnen een ploeg.

Voorspelling NAC Breda – Willem II

Een derby waar je als liefhebber van kunt smullen. Het spel is vaak niet om aan te zien maar door de beleving op het veld en de tribune zit er altijd veel spanning op deze duels. Ook dit jaar verwachten we gaan hoogstaand duel, zeker niet omdat NAC helemaal niet in goeden doen is. Toch heeft Willem II moeite met wedstrijden afmaken en verliest het ook nog wel eens het hoofd zoals tegen De Graafschap.

Gokken op NAC Breda – Willem II doen we met 3/10 units op een gelijkspel tegen een odd van 3.40 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC Breda – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker