NAC Breda – Vitesse voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde vijftien is zondag om 16:45 in Breda tussen NAC Breda – Vitesse. Afgelopen speelronde verloor NAC Breda de kelderkraker met 5-2 op bezoek in Groningen. Vitesse wist in eigen huis niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. Lukt het NAC Breda om van de laatste plaats af te komen of verliest het voor de vierde keer op rij in de Eredivisie? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en Engels voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC Breda – Vitesse.

NAC Breda

Tegen Groningen leken de Brabanders er te staan en gaf het zeker de eerste helft weinig weg. Er gebeurde niet zoveel en er was rust binnen de ploeg. Het kwam zelfs 1-2 voor in de tweede helft na opnieuw een blunder van Padt. Maar daarna viel al heel snel de gelijkmaker en stortte het helemaal in bij NAC Breda. De score eindigde uiteindelijk in 5-2 waardoor het nog altijd laatste staat in de Eredivisie.

Vitesse

De Arnhemmers wisten niet voor de derde maal op rij te winnen in de Eredivisie. De gelegenheid leek ideaal want het kreeg FC Emmen op bezoek. De score bleef hangen op 1-1 maar natuurlijk had Vitesse moeten winnen want de penalty in de slotfase werd niet benut. Dure punten voor Vitesse anders hadden ze op plaats vier gestaan.

Voorspelling NAC Breda – Vitesse

Defensief is NAC Breda echt ontzettend slecht gebleken. Met al 35 tegengoals heeft het de meeste doelpunten tegen van alle clubs uit de Eredivisie. Toch als je naar de selectie kijkt verwacht je niet dat NAC Breda op de laatste plaats zou staan. Het vertrouwen zal enorm broos zijn en Vitesse heeft wel de spelers die creatief genoeg zijn om kansen te creëren. We verwachten dan ook dat Vitesse zal winnen in Breda, zeker wanneer het een snelle goal zal maken.

Gokken op NAC Breda – Vitesse doen we met 3/10 units op een uitzege voor Vitesse tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC Breda – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker