NAC Breda – Roda JC voorspelling

Tijdens Eredivisie speelronde 28 zijn er twee wedstrijden op zondag met aftrap 14:30 met daarbij onder andere NAC Breda – Roda JC. NAC wist de tweede zege op rij te boeken door op bezoek bij ADO Den Haag met 2-0 te winnen terwijl Roda JC de degradatiekraker verloor tegen Sparta met 0-2. Lukt het Roda JC om van de laatste plaats af te komen of boekt NAC zijn derde zege op rij? Wij van gokken op sport geven naast tips op … ook tips om de gokken op NAC Breda – Roda JC.

NAC Breda

Na de zege op Feyenoord boekte NAC Breda opnieuw een overwinning door te winnen in Den Haag. Hiervoor moest het wel weer de trukendoos open halen want met name spits Sadiq ging, net als tegen Feyenoord, erg makkelijk na de grond en kreeg een goedkope penalty. Daarnaast maakte hij net als tegen de Rotterdammers ook eerst zelf weer de overtreding. Het ontging Makkelie en de ploeg uit Breda profiteerde optimaal van de penalty en de man meer situatie.

Roda JC

In het beladen duel tegen Sparta Rotterdam speelde het in de eerste helft zeker goed mee maar toen de ploeg eenmaal achter kwam wist het zich geen raad hoe aanvallend een kansen te creëren. En als het dan een grote kans heeft, mist het deze op onbegrijpelijke wijze zoals Rosheuvel de bal niet in het doel wist te schieten. Dat was in de wedstrijd tegen Heracles ook al het geval en dat is een teken aan de wand.

Voorspelling NAC Breda – Roda JC

Gezien het vormpeil van beide ploegen lijkt het onmogelijk dat Roda JC een goed resultaat kan boeken in Breda. De thuisploeg kan met nog een zege zich toch wel definitief zeker spelen voor nog een seizoen Eredivisie en wij denken dat ze deze kans niet laten schieten.

Gokken op NAC Breda – Roda JC doen we met 5/10 units op een thuiszege van NAC Breda tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op NAC Breda – Roda JC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands