NAC Breda – PSV voorspelling

De eerste wedstrijd van speelronde zeven begint zaterdag om 18:30 tussen NAC Breda – PSV. Nac verloor afgelopen weekend kansloos met 3-0 op bezoek bij VVV Venlo terwijl PSV met overmacht de topper tegen Ajax wist te winnen. De koploper heeft nog altijd de volle buit na zes wedstrijden. Pakt het de zevende overwinning op rij? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Formule1 ook tips om te gokken op NAC Breda – PSV.

NAC Breda

Bij NAC Breda loopt het totaal niet. De selectie is vele malen zwakker ten opzichte van vorig jaar toen Garcia en Angelino de kar trokken bij de ploeg uit Breda. Dat het niet alleen op het veld rommelt maar ook in de bestuurskamers bleek vandaag, want er zijn twee directeuren bij de ploeg vertrokken. Zo leek NAC Breda aanvankelijk een makkelijk seizoen voor de boeg te hebben met heel veel ploegen uit de toenmalige Jupiler League in de Eredivisie. Maar daar lijkt niets van waar.

PSV

In de topper tegen Ajax deed PSV waar het goed in was en dat is vooral omschakelen in de counter. Ajax had de bal tijdens de wedstrijd maar liep zich stuk op de verdediging van PSV dat via snelle spelers en de lange bal op De Jong om kon schakelen naar de aanval. Voor PSV is het zaak om geconcentreerd te blijven tegen vooral de mindere tegenstanders in aanloop naar een belangrijk duel in de Champions League.

Voorspelling NAC Breda – PSV

De odd voor een uitzege is maar rond de 1.25 en dat is natuurlijk te laag om te spelen. Maar gezien het matige spel van NAC Breda en met name het slechte keeperswerk verwachten we gewoon een ruime zege van PSV.

Gokken op NAC Breda – PSV doen we met 5/10 units op de asian handicap -1,50 tegen een odd van 1.67 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC Breda – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker