NAC Breda – Heracles voorspelling

Speelronde elf van de Eredivisie gaat komend weekend van start met op zaterdag als eerste wedstrijd NAC Breda – Heracles om 18:30. Afgelopen weekend pakte NAC Breda een puntje op bezoek bij ADO door 1-1 te spelen en dat was ook het resultaat van Heracles op bezoek bij PEC Zwolle. Heracles heeft het dit jaar ontzettend moeilijk op natuurgras. Lukt het om nu eens wel een goed resultaat te halen? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC Breda – Heracles.

NAC Breda

Na het wat fortuinlijke gelijkspel tegen Willem II was er opnieuw een puntje voor NAC Breda. Het zet nog niet echt grote stappen op de ranglijst en het verschil met Emmen is op dit moment vier punten. Het spel is ook niet beter maar als je op een gegeven moment wat puntjes bij elkaar gaat sprokkelen is dat toch een teken dat de ploeg iets beter in vorm begint te komen. Toch zal het naar ons idee een heel moeilijk seizoen worden voor NAC Breda om in de Eredivisie te blijven.

Heracles

Thuis op het eigen kunstgras is Heracles ontzettend sterk en won het tot nu toe alles. Maar uit wist het maar één zege te boeken (Heerenveen uit). Daar zitten opvallend grote nederlagen tussen als Willem II en Vitesse uit. Het verschil voor Heracles tussen de echte of nep ondergrond is groot en dat zal ongetwijfeld ook een mentale kwestie zijn.

Voorspelling NAC Breda – Heracles

NAC Breda pakte vier van de vijf punten in eigen huis. Gezien het slechte uit record van Heracles en het feit dat NAC Breda op natuurgras speelt. Verwachten we dat Heracles het toch wel lastig zal gaan krijgen. We geven de thuisploeg dan ook het voordeel van de twijfel en gaan voor een draw no bet weddenschap. Dat wil zeggen wanneer de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, dan krijgen we onze inleg terug.

Gokken op NAC Breda – Heracles doen we met 3/10 op NAC Breda +0 tegen een odd van 2.15 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op NAC Breda – Heracles? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker