NAC Breda – Heerenveen voorspelling

Speelronde zeventien van de Eredivisie heeft vier wedstrijden op de zaterdag met onder andere NAC Breda – Heerenveen, aftrap 19:45 in Breda. NAC Breda wist afgelopen speelronde een puntje te pakken door 0-0 te spelen op bezoek bij PEC Zwolle. Heerenveen verloor in eigen huis met 2-3 van FC Utrecht. Lukt het NAC Breda om voor de derde keer op rij ongeslagen te blijven? Wij van gokken op sport geven naast tips op wk darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC Breda – Heerenveen.

NAC Breda

Er lijkt bij NAC Breda wat swung in te komen. Na de overwinning op Vitesse speelde het gelijk op bezoek in Zwolle. De ploeg lijkt op de goede weg te zijn en zal met veel meer vertrouwen het duel aangaan dan een aantal weken geleden. Toch blijft het hopen dat er tijdens de winterstop wat spelers van Manchester City overkomen om de selectie kwalitatief te versterken.

Heerenveen

Het blijft wisselvallig bij de Friezen want door het verlies tegen FC Utrecht heeft het de aansluiting met de subtop verloren en lijkt het meer een middenmoot ploeg te worden. Het stond voor rust al 0-3 achter, wist nog wel tot 2-3 te komen maar het mocht uiteindelijk niet baten. Het doelsaldo van de ploeg is 34-35 en dat zegt ook genoeg over de ploeg. Scoren lukt meestal wel maar verdedigend zijn ze bijzonder zwak.

Voorspelling NAC Breda – Heerenveen

We denken dat er wel weer eens een resultaat kan komen voor NAC Breda. Heerenveen is bijzonder wisselvallig. Thuis kan de ploeg uit Breda toch altijd wel meer en dat is misschien ook wel de reden dat de ploeg dit jaar in de Eredivisie blijft. De bookmakers geven Heerenveen nog altijd de favorietenrol maar wij denken dat er minimaal wel een gelijkspel in zit voor NAC Breda.

Gokken op NAC Breda – Heerenveen doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.25 voor NAC Breda tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op NAC Breda – Heerenveen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker