NAC Breda – Excelsior voorspelling

Op zaterdag met aftrap om 20:45 staat NAC Breda – Excelsior op het programma tijdens Eredivisie speelronde drie. Vorige week won NAC Breda thuis van De Graadschap met 3-0 terwijl Excelsior met dezelfde cijfers verloor op bezoek bij Feyenoord. Lukt het NAC Breda om opnieuw drie punten te pakken tegen een directe concurrent of kan Excelsior de eerste zege van het jaar boeken? Wij van gokken op sport geven naast tips op de premier league ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC Breda – Excelsior.

NAC Breda

In Breda heeft de selectie weer een hele metamorfose ondergaan tijdens de zomerstop. Er is weer een blik Manchester City huurlingen open getrokken aangevuld met transfervrije spelers. Tijdens de eerste competitie wedstrijd in Alkmaar was te zien dat het los zand was en kreeg het een pak slaag. Maar thuis, vooral met de fanatieke aanhang achter zich, kan de ploeg toch altijd wel een beetje meer. Dat zal ook nodig zijn om niet in degradatieproblemen te komen.

Excelsior

De beste kansen in De Kuip waren afgelopen week voor Excelsior dat zeker niet minder was dan Feyenoord maar het wist de kansen niet te benutten. Tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was Excelsior de eerste club die te maken kreeg met een rode kaart gegeven door de VAR. Het zal voor Excelsior lastig worden om net zo’n goed seizoen te draaien als vorig jaar.

Voorspelling NAC Breda – Excelsior

Een belangrijk duel voor beide clubs omdat het concurrenten van elkaar zijn, althans dat is wel de verwachting. NAC Breda gaf vorige week al het goede voorbeeld om thuis tegen een andere concurrent te winnen en als het deze wedstrijd opnieuw wint dat zal er snel wat rust terugkeren bij de club uit Breda. Excelsior zal net als in de wedstrijd tegen Feyenoord willen voetballen maar het ontbreekt de ploeg nog aan stootkracht in de aanval. Daarom denken we dat NAC Breda dit duel net in zijn voordeel zal beslissen.

Gokken op NAC Breda – Excelsior doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op NAC Breda – Excelsior? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker