NAC – Ajax voorspelling

Naast de twee wedstrijden om 18:30 zijn er tijdens Eredivisie speelronde twaalf ook twee wedstrijden met de aftrap om 20:45 waaronder NAC – Ajax. NAC pakte één punt op bezoek bij VVV Venlo terwijl Ajax thuis verloor van FC Utrecht met 1-2. Pakt Ajax de draad weer op of krijgt het een lastig avondje NAC tegemoet? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op NAC – Ajax.

NAC

Met het tweede gelijkspel op rij is NAC inmiddels van de onderste plaats afgekomen. De selectie van NAC kon aan het begin van het seizoen nog regelmatig stunten maar de laatste weken is het echt punten sprokkelen. De frisheid lijkt er een beetje van af en de komende periode tot aan de winterstop zal blijken hoe NAC de boel op heeft gepakt.

Ajax

Na een hoop overwinningen kwam er eindelijk eens een tegenstander op bezoek in Amsterdam wat voor Ajax een test zou blijken. Nu de ploeg geen Europees voetbal speelt moet de ploeg zich testen aan de hand van deze ploegen. Het zal een de nederlaag tegen Utrecht enorme tegenvaller zijn geweest, Utrecht toonde veel meer voetbalintelligentie. De kritiek van de media was enorm en het is aan Ajax om zich te herstellen in Breda.

Voorspelling NAC – Ajax

Gesteund door het publiek, en dat het een late wedstrijd is, zal het aan sfeer niet ontbreken in Breda. Normaal kan NAC in de beginfase of eerste helft nog wel mee met de tegenstanders of is het zelfs wat beter. Maar tegen bijvoorbeeld PSV en Sparta was het in de tweede helft op en moest NAC uiteindelijk toch doelpunten incasseren.

We verwachten dat Ajax revanche op zichzelf zal nemen en de storm in Breda zal weerstaan. Gokken op NAC – Ajax doen we echter niet omdat de match odd voor Ajax met 1.25 veel te laag is.

Zelf wel voetbalwedden op NAC – Ajax? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands