NAC – ADO Den Haag voorbeschouwing

Op zaterdag zijn er vier wedstrijden gepland in de Eredivisie en de eerste om 18:30 is NAC – ADO Den Haag. Beide ploegen wisten tijdens de vorige speelronde een zege te boeken. NAC won tegen Feyenoord met 0-2 en ADO won in eigen huis van Sparta met 1-0. Een belangrijk duel want de clubs zijn concurrenten van elkaar als het gaat om een plaatsen onderin. Wie slaat er een gat met de concurrent en weet er te winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op NAC – ADO Den Haag.

NAC

Dat NAC won in De Kuip was een unicum in de competitie. De ploeg won al eens een play-off duel maar dat geldt niet als officiële wedstrijd in de Eredivisie. Het is niet zo dat NAC erg goed speelde, het was vooral Feyenoord dat zich geen raad wist. Vooral in de beginfase had NAC het moeilijk. De ploeg kon de bal niet in de ploeg houden maar gaf uiteindelijk niet veel weg door het aanvallende onvermogen van de Rotterdammers. In de counter was de ploeg wel gevaarlijk en de ploeg slaagde dan ook vanuit een vervolgsituatie uit een corner te scoren. In de tweede helft kreeg het nog wel een penalty tegen, deze werd niet benut en door een fout van Jones kon NAC opnieuw een cadeautje uitpakken.

ADO Den Haag

De laatste drie wedstrijden is ADO op dreef met zeven punten. We moeten ook toegeven dat de ploeg beter begint de voetballen en dat met name El Khayati het verschil maakt voor de ploeg uit de Hofstad. Net als tegen Willem II scoorde hij en tegen Sparta maakte hij de enige treffer en was hij opnieuw matchwinner.

Voorspelling NAC – ADO Den Haag

De euforie zal groot zijn bij NAC na de overwinning op Feyenoord. Maar als we kijken naar het vertoonde spel kunnen we niet anders zeggen dat het ook niet al te bijzonder was. Het hing achterover en had een afwachtende houding. Thuis zien we NAC ditzelfde spel niet spelen omdat de eigen aanhang dat niet wil zien. Het is verleidelijk om nu automatisch te gokken op NAC.

We vinden ADO Den Haag een iets volwassener elftal hebben en geven ze een goede kans op een resultaat in Breda. We gokken 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor ADO tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Nac – ADO Den Haag staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands