Minutes

Om het aanbod voor spelers van gokken op sport maar uit te blijven breiden gaan bookmakers wedstrijden opsplitsen en Minutes (Minuten) weddenschappen aanbieden. Eigenlijk geeft een bookmaker de speler de mogelijkheid om in te zetten op welke activiteit en binnen een bepaalde tijdsspanne zal gebeuren. We nemen hier de meest gebruikte varianten van de Minutes weddenschappen door.

De meest voorkomende Minutes weddenschap is wanneer het eerste doelpunt valt. Is dit in de eerste tien minuten of pas tussen minuut 21 en 30? Vaak zie je de optie erbij vermeld dat er geen doelpunt valt zodat men niet alle weddenschappen terug hoeft te betalen aan de spelers wanneer er geen doelpunt zou vallen. Dit is uiteraard dezelfde odd als wanneer je 0-0 in zou vullen bij de Correct Score of Total Goals Under 0.5.

De complete wedstrijd wordt door de bookmaker in partjes gesneden en daarbij is het mogelijk om legio soorten weddenschappen te plaatsen. Wat is het aantal goals in de eerste 15 minuten? Wat is het resultaat na 30 minuten (1X2 weddenschap). Een Asian of European Handicap lijn na 60 minuten spelen. Hebben beide teams een doelpunt gemaakt (Both Teams To Score) na 75 minuten spel? Allemaal soorten weddenschappen die we kennen wanneer een wedstrijd compleet is gespeeld en afgelopen, maar nu niet verbonden aan het laatste fluitsignaal.

We hebben het tijdens de bespreking van de Half Time weddenschappen al gezien dat er een hoop andere soorten weddenschappen toe te passen zijn. Datzelfde principe passen bookmakers toe bij de Minutes weddenschappen. Voor spelers is dit een manier om snelle weddenschappen te plaatsen want je weet immers sneller dan normaal of je een winnende weddenschap hebt afgesloten of niet. Odds die over een tijdsduur gaan van de eerste tien minuten in de wedstrijd zijn vaak extreem hoog. Het is ook moeilijk te voorspellen maar als je wint heb je wel een veelvoud ten opzichte van je inzet.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker