Milaan – San Remo 2019 voorbeschouwing

Op zaterdag 23 maart staat het eerste grote wielermonument van het seizoen op het programma in de vorm van Milaan – San Remo 2019. De meeste renners hebben zich op kunnen warmen tijdens world tour koersen als Parijs-Nice of Tirreno-Adriatico en zijn nu op weg naar La Primavera. Het parcours is identiek aan dat van de vorige twee edities en vorig jaar wist Nibali het sprinterspeloton voor te blijven. Lukt het hem om opnieuw op de Poggio te ontsnappen? Wij van gokken op sport geven naast ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Milaan – San Remo 2019.

Milaan – San Remo 2019 parcours

Het parcours van Milaan – San Remo 2019 is dus exact hetzelfde als vorig jaar. In totaal 291 kilometer lang vertrekkende uit Milaan waar het peloton zuidwaarts trekt richting de Middellandse Zee. De koers laat zich vooral kenmerken door zijn lange aanloop. Gebruikelijk zal de koers losbranden in het laatste gedeelte van het parcours. De Cipressa met de top op 20 kilometer van de finish en de Poggio met de top iets meer dan 5 kilometer van de finish. De laatste 2,5 kilometer zijn vlak.
Milaan – San Remo 2019 parcours

Milaan – San Remo 2019 deelnemers

Aangezien Milaan – San Remo 2019 een world tour koers is zullen alle world tour ploegen aan de start verschijnen. De organisatie heeft daarnaast zeven wild card uitgedeeld aan Androni, Bardiani, Cofidis, Direct Energie, Israel Cycling, Nero Sottolli en Team Novo Nordisk. Voor een compleet overzicht van alle renners verwijzen we naar deze link.

Milaan – San Remo 2019 favorieten

Vorig jaar was het dus niet de traditionele sprint in Milaan – San Remo. Nibali vertrok zoals hij dat kan op de Poggio en wist met name in de afdaling het verschil te maken. Niemand kon hem uiteindelijk meer pakken waardoor het peloton voor de tweede plaats sprintte. Nu zal iedereen natuurlijk op Nibali letten en daarom verwachten we dat hij het kunstje van vorig jaar niet opnieuw zal flikken. We verwachten dus een sprint. Groenewegen doet mee omdat Martin is gevallen maar voor hem zal deze koers echt nog te lang en te zwaar zijn om meteen tot de kanshebbers te behoren. Alaphillippe versloeg tijdens Tirreno-Adriatico zijn ploegmaat sprinter Viviani maar dat was geen goed georganiseerde sprint. Demare won al eens Milaan – San Remo maar tot nu toe kan hij geen indruk maken in de massasprints van dit jaar. Sagan, Gaviria en Ewan zijn voor ons de favorieten. Ewan won vorig jaar de sprint van het peloton net achter Nibali en wat ons betreft is hij de top favoriet voor wielermonument Milaan – San Remo 2019.

Gokken op Milaan – San Remo 2019 doen we met 1/10 unit op Ewan tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Milaan – San Remo 2019? Andere goede bookmakers om te gokken op Milaan – San Remo 2018 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!