Manchester United – Tottenham voorbeschouwing

De kraker van speelronde drie van de Premier League staat voor maandag om 21:00 op het programma tussen Manchester United – Tottenham. Manchester United verloor afgelopen speelronde op bezoek bij Brighton met 3-2 terwijl Tottenham thuis de Londense derby won tegen Fulham met 3-1. Raakt de ploeg van Mourinho al na drie speelronden verder achteraf of weet het zich te revancheren voor het verlies van afgelopen week? Wij van gokken op sport geven naast tips op andere premier league wedstrijden ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Manchester United – Tottenham.

Manchester United

De eerste nederlaag van het seizoen kwam vorige week al maar vooral het spel was opnieuw ondermaats. De eigenaren van Manchester United hielden de hand op de knip en dat zit Mourinho ontzettend dwars. Niet dat het spelersmateriaal zo slecht is, maar hij heeft deze spelers nog niet beter laten voetballen de afgelopen jaren. Opnieuw zag je bij sommige spelers de frustratie tegen Brighton en dit seizoen kan wel eens een vervroegd einde betekenen aan de periode Mourinho bij Manchester United, want voor de titel verwachten we dat ze absoluut niet mee zullen doen. Misschien dat het als troostprijs de FA Cup kan winnen.

Tottenham

In Noord Londen is bij de Spurs weinig veranderd ten opzichten van vorig seizoen. Bijna iedereen van de basis bleef en dat kan alleen maar een voordeel zijn. Inmiddels heeft het al twee overwinningen op zak en we verwachten dat ze moeiteloos mee gaan doen in de top 4 van Engeland. Misschien dat het elftal aan het einde van dit seizoen wat minder gaat presteren, omdat veel spelers in actie kwamen voor Engeland tijdens het afgelopen WK.

Voorspelling Manchester United – Tottenham

We verwachten dat Tottenham de bal zal willen hebben en dat Manchester United dat eigenlijk helemaal niet erg zal vinden. Vanuit de omschakeling kan de ploeg van Mourinho beter voetballen dan dat het de oplossing moet zoeken in de kleine ruimtes. Maar op alle fronten vinden we dat Spurs een beter team is. Toch zal het lastig worden om de Red Devils thuis te verslaan. We verwachten dat er uiteindelijk een gelijkspel uit de bus zal komen.

Gokken op Manchester United – Tottenham doen we met 3/10 units op een gelijkspel tegen een odd van 3.35 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Manchester United – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker