Manchester United – Manchester City voorspelling

Speelronde zestien van de Premier League heeft als afsluiter de derby uit Manchester tussen Manchester United – Manchester City, aftrap 17:30. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde te winnen. Man Utd won de topper tegen Arsenal met 1-3 in Londen terwijl Man City in eigen huis een 0-1 achterstand goed moest maken om uiteindelijk met 2-1 te winnen. Blijft Man City ongeslagen of maakt Man Utd de competitie nog een beetje spannend? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook voetbalwedden tips om te gokken op Manchester United – Manchester City.

Manchester United

De ploeg van Mourinho gaf meteen vanaf het begin gas en overrompelde daarmee Arsenal. Opnieuw wist Mourinho van Wenger te winnen ditmaal met 1-3. Toch was er een smet op deze wedstrijd want Pogba pakte een rode kaart door een wilde tackle en zal deze topper dus moeten missen. Het staat nu al op behoorlijke achterstand van Man City.

Manchester City

De laatste weken maakt Man City er een sport van om wedstrijden alsnog te winnen door in de slotfase toe te slaan. Tegen West Ham kwam het achter en won het uiteindelijk nog door opnieuw een goal in de slotfase. De ploeg is nog ongeslagen in de Premier League en lijkt een klasse apart in eigen land maar ook in Europa.

Voorspelling Manchester United – Manchester City

De tactiek van Man Utd op bezoek bij Arsenal verwachten we deze keer niet. Man City heft namelijk een ploeg die beter onder deze druk kan voetballen in vergelijking met Arsenal. Dat zou dus zelfmoord zijn we verwachten een afwachtende houding. Verliezen zal geen optie zijn voor Man Utd omdat dan het gat met Man City elf punten zal zijn.

Gokken op Manchester United – Manchester City doen we met 3/10 units op een gelijkspel omdat beide ploegen hier tevreden mee zullen zijn tegen een odd van 3.65 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Manchester United – Manchester City? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands