Manchester United – Chelsea voorspelling

Speelronde 28 in de Premier League heeft dit weekend de kraker op zondagmiddag tussen Manchester United – Chelsea, aftrap 15:05 in Manchester. Beide ploegen komen van een Champions League duel af. Manchester United speelde 0-0 op bezoek bij Sevilla terwijl Chelsea thuis met 1-1 gelijk speelde tegen FC Barcelona. Het verschil tussen beide ploegen is drie punten. Lukt het Chelsea om naast de Red Devils te komen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen ook tips om te gokken op Manchester United – Chelsea.

Manchester United

Afgelopen speelronde verloor het verrassend met 1-0 op bezoek bij Newcastle United en daardoor zag het concurrenten Liverpool, Chelsea en Spurs drie punten naderen. Zo verloor Man Utd twee van de laatste drie duels in de premier league. Het spel is nog altijd niet geweldig bij de ploeg van Mourinho en daar kan zelfs de komst van Sanchez niets aan veranderen. Ook tegen Sevilla was het vooral niets weggeven en we zien wel of we een kans kunnen creëren.

Chelsea

Wat Manchester United voor zorgde in Spanje deed Chelsea zelfs op eigen veld tegen FC Barcelona. Het trok zich helemaal terug en speelde puur op de counter, al heet dat tegenwoordig omschakeling. De bezoekers hadden ruim 70% balbezit maar lange tijd zag het er toch naar uit dat Chelsea zou gaan winnen. Tot het ene foutje in de verdediging kwam waardoor FC Barcelona wist te scoren.

Voorspelling Manchester United – Chelsea

We verwachten dat beide trainers opnieuw afwachtend zullen beginnen en vooral geen risico zullen nemen. Beide trainers vonden dat ze een goede wedstrijd hadden afgeleverd in de Champions League. Dat kan misschien uit oogpunt van de trainer zo zijn maar voor de kijker is het allerminst een spektakelstuk. We verwachten geen aantrekkelijk duel met vrij weinig goals.

Gokken op Manchester United – Chelsea doen we met 3/10 units op de Under 2.5 goals tegen een odd van 1.80 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Manchester United – Chelsea? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands