Manchester City – Manchester United voorspelling

De late wedstrijd tijdens premier league speelronde 33 is de Manchester derby tussen Manchester City – Manchester United, aftrap 18:30. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde te winnen. Man City won op bezoek bij Everton met 3-1 terwijl Man Utd thuis wist te winnen van Swansea. Het verschil tussen beide ploegen is 16 punten, wat gigantisch is. Wie wint de Manchester derby en kroont City zich kampioen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie en darts voorbeschouwing en tips om te gokken op Manchester City – Manchester United.

Manchester City

In de premier league kan het haast niet meer fout gaan voor Manchester City en het is een kwestie van tijd totdat de ploeg van Guardiola zich kampioen mag noemen. Door het grote verschil kan Manchester City zich vandaag al tot kampioen van de Premier League kronen. Maar het is de vraag of dat nu van belang is met het oog op de return tegen Liverpool in de Champions League. Het lijkt ons eerder logisch dat hij bepalende spelers rust zal geven om een paar dagen later alles te kunnen geven.

Manchester United

Na de uitschakeling in de champions league tegen Sevilla kan de ploeg van Mourinho alleen nog maar de FA Cup winnen om zodoende toch nog een prijs te winnen. Maar gezien het altijd verdedigende en negatieve spel zou iedereen die het voetbal toejuicht hopen dat het aantal prijzen voor de Red Devils op nul blijft staan.

Voorspelling Manchester City – Manchester United

Er is voor Manchester City geen absolute noodzaak om met het sterkst mogelijke team te starten, zeker gezien de twee wedstrijden tegen Liverpool in de champions league. Een nederlaag, en zeker tegen de aartsrivaal, is nooit leuk maar aangezien de voorsprong enorm is kan Guardiola keuzes maken.

Gokken op Manchester City – Manchester United doen we met 3/10 units op de Asian handicap +0.5 voor Manchester United tegen een odd van 2.15 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Manchester City – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands