Liverpool – Tottenham voorspelling

De topper uit speelronde 26 van Premier League is Liverpool – Tottenham met aftrap op zondag 17:30. Liverpool wist afgelopen dinsdag met 3-0 te winnen op bezoek bij Huddersfield terwijl Tottenham in eigen huis met 2-0 wist te winnen van Manchester United. Lukt het Tottenham om binnen de top vier te komen of slaat Liverpool deze aanval af? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Eredivise ook tips om te gokken op Liverpool – Tottenham.

Liverpool

De nederlaag tegen Swansea City leek een incident want de ploeg van Klopp kreeg vele kansen tijdens dit duel. Maar Liverpool wist zich niet te herstellen van deze nederlaag en vloog uit de FA Cup door een 2-3 nederlaag in eigen huis tegen West Brom. Dit zijn inmiddels toch wel de gebruikelijke dipjes die we van Liverpool kennen. Wanneer er een paar spelers rust krijgen levert het meteen veel kwaliteit in omdat de bank niet zo sterk bezet is.

Tottenham

Afgelopen woensdag wonnen de Spurs op Wembley met 2-0 van de ploeg van Mourinho en dat was een verdiende zege. Spurs wilde aanvallen en deed dat ook. Manchester United had daar geen antwoord op en kon aanvallend, ook met Sanchez niet, geen vuist maken. Door deze zege en het verrassende verlies van Chelsea ligt een plaats in de top vier open want het verschil is nog maar twee punten.

Voorspelling Liverpool – Tottenham

We verwachten een zeer aantrekkelijk duel want beide ploegen willen altijd graag voetballen en zoeken altijd de oplossing vooruit. Dat komt ze tegen counter ploegen nog wel eens duur te staan maar als twee aanvallende ploegen tegen elkaar spelen verwachten we spektakel.

Gokken op Liverpool – Tottenham doen we met 3/10 units op de Over 3 goals tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Liverpool – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands