Liverpool – Manchester Utd voorspelling

Net als de Eredivisie gaat dit weekend de Premier League weer van start met op zaterdag de topper Liverpool – Manchester Utd met aftrap om 13:30. Zoals elke week geven we de mogelijkheid om te voetbalwedden op de Engelse Premier League. Liverpool heeft al een achterstand van zeven punten op de ploeg van Mourinho. Lukt het ze om het gat kleiner te maken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en voetbalwedden tips om te gokken op Liverpool – Manchester Utd.

Liverpool

Voor Liverpool breken er belangrijke weken aan zowel in de competitie als in de Champions League waar het nog geen duel heeft gewonnen. Eerst dit duel tegen de aartsrivaal in de competitie. Het verschil is al erg groot en Liverpool moet haast wel winnen om aan te blijven haken met de top vier in Engeland. Zo verspeelde het de vorige speelronde al onnodig punten bij Newcastle. Toch vinden we de kwaliteit in de ploeg matig en er moet echt nog wel wat bij in de winterstop wil Liverpool volgend jaar opnieuw Champions League spelen.

Manchester Utd

Bij de Red Devils is het dit seizoen helemaal anders want het gaat erg goed. In de Champions League won het tot nu toe beide duels redelijk eenvoudig en in de competitie staat het met stadgenoot City bovenaan. Met de komst van Matic en een in vorm zijnde Lukaku lijkt de ploeg beter in balans. Na een tegenvallend seizoen lijkt bij United alles op zijn plaats te vallen, maar dit zullen ze een heel seizoen vol moeten houden om uiteindelijk prijzen te pakken.

Voorspelling Liverpool – Manchester Utd

Een altijd beladen streekderby tussen deze twee ploegen. De haat is ontstaan toen havenstad Liverpool concurrentie kreeg van een modernere haven in Manchester waardoor er veel banen verdwenen in Liverpool. Men gaf hiervoor Manchester de schuld en hoe is dat beter te ventileren dan door middel van voetbal. Het verschil in beide ploegen zit hem in de verdediging. Manchester Utd kreeg nog maar twee doelpunten tegen terwijl Liverpool al twaalf keer de bal uit het net moest vissen. Manchester Utd is als team een hechter blok en staat daardoor verdedigend beter.

We verwachten dat Manchester Utd niet gaat verliezen en misschien wel een kleine overwinning gaat boeken. We gokken 3/10 units op de asian handicap +0 voor Manchester Utd tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Kroon.

Ook gokken op Liverpool – Manchester Utd? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker