Liverpool – Manchester City voorspelling

De laatste wedstrijd uit premier league speelronde acht is de wedstrijd op zondag tussen Liverpool – Manchester City, aftrap 17:30. Afgelopen speelronde speelde Liverpool op het laatste moment 1-1 gelijk op bezoek bij Chelsea. Manchester City won thuis plichtmatig met 2-0 van Brighton waardoor beide ploegen nu op 19 punten staan uit zeven duels. Wie deelt de eerste tik uit tegen een directe concurrent? Wij van gokken op sport geven naast tips op FA Cup en Eredivisie voetbal ook tips om te gokken op Liverpool – Manchester City.

Liverpool

Voor de League Cup verloor Liverpool tegen Chelsea en een aantal dagen later stonden beide ploegen ook weer tegen elkaar in de premier league. Opnieuw leek Liverpool te gaan verliezen maar een afstandsschot diep in blessuretijd zorgde nog voor een gelijkmaker. Daarmee redde Liverpool een belangrijk punt op bezoek bij een concurrent voor de titel. Het zijn de laatste tijd vaak invallers die de meubelen redden voor Liverpool laat in de wedstrijd. Dat kan niet goed blijven gaan zou je zeggen.

Manchester City

De Bruyne is weer terug aan het trainen en zijn gemis is toch wel groot. Zeker zijn creativiteit is gemist en daarom eindigen wedstrijden zoals tegen Brighton in 2-0 in plaats van 5-0. In de Champions League kreeg de ploeg een draai om de oren van Lyon en dat zal een teken zijn geweest voor de groep om de scherpte te behouden. Dat de ploeg kwaliteiten genoeg heeft staat buiten kijf maar alle spelers zullen gewoon elke wedstrijd moeten werken om het kampioenschap te behalen.

Voorspelling Liverpool – Manchester City

Een topper in de premier league waar we met z’n allen toch wel naar uitkijken. Beide ploegen kregen nog maar drie doelpunten tegen alleen lijkt Manchester City makkelijker te scoren tot nu toe. Midweeks moeten beide ploegen uit spelen voor de Champions League alleen heeft Manchester City een dag langer de tijd om te rusten. Zij komen dinsdag vroeg in de avond al in actie tegen Hoffenheim terwijl Liverpool op woensdagavond speelt in Napels. Het is lastig om te voorspellen wie deze wedstrijd zal winnen maar we vinden Manchester City op dit moment net iets beter spelen en denken dat ze minimaal een gelijkspel weghalen uit Liverpool.

Gokken op Liverpool – Manchester City doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor Manchester City tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Liverpool – Manchester City? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker