Liverpool – Everton voorspelling

Inmiddels is de Premier League toe aan speelronde zestien en er staan twee derby’s op het programma op zondag waaronder Liverpool – Everton. Liverpool won afgelopen speelronde met 5-1 op bezoek bij Brighton terwijl Everton de eerste wedstrijd onder Big Sam wist te winnen met 2-0 van Huddersfield. Lukt het Everton om de derde zege op rij te boeken of blijft Liverpool veel scoren? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Eredivisie ook voetbalwedden tips om te gokken op Liverpool – Everton.

Liverpool

Na een wat moeizame fase van een goede twee maanden terug lijkt het nu allemaal wat beter te draaien. Dat de ploeg voorin kwaliteiten genoeg heeft wisten we natuurlijk al, het is vooral de verdediging die minder is. Tegen ploegen als Stoke, West Ham en Brighton hoeft de verdediging niet zoveel in actie te komen. De topper tegen Chelsea was meteen een wedstrijd die de ploeg niet wist te winnen en dat is kenmerkend.

Everton

Na het vertrek van Koeman als trainer ging het niet veel beter met de ploeg maar de afgelopen twee wedstrijden zijn dan uiteindelijk wel gewonnen. Dat zorgt ervoor dat de ploeg meteen weer op de tiende plaats staat. Intussen is Big Sam coach van Everton en moet de ploeg in de Premier League houden. Hij zal de verdediging wel weer dichtspijkeren en heel direct voetbal gaan spelen, zoals we dat van zijn ploegen in het verleden zijn gewend.

Voorspelling Liverpool – Everton

De afgelopen jaar is deze wedstrijd niet echt meer gelijkwaardig. Liverpool heeft het enigszins nog moeilijk op bezoek bij Everton maar thuis wint het over het algemeen makkelijk. We verwachten nu opnieuw dat Liverpool makkelijk zal winnen.

Gokken op Liverpool – Everton doen we met 3/10 units op de asian handicap -1.5 voor Liverpool tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Liverpool – Everton? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands