Leicester City – Swansea City voorspelling

Na een midweekse speelronde in de Premier League staat dit weekend opnieuw een vol programma te wachten met op zaterdag Leicester City – Swansea City. Leicester City verloor afgelopen speelronde met 2-1 op bezoek bij Everton terwijl Swansea City wist te stunten door met 3-1 Arsenal te verslaan. Lukt het Swansea om de derde zege op rij te boeken? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Eredivise ook tips om te gokken op Leicester City – Swansea City.

Leicester City

Het seizoen begon bijzonder moeizaam maar inmiddels lijkt er van degradatieproblemen geen spraken meer. Toch verloor het afgelopen speelronde enigszins verrassend van Everton. De ploeg staat nu net onder de subtop en als het daar kan eindigen heeft het gewoon een uitstekend seizoen gedraaid in de Premier League.

Swansea City

Na de verassende overwinning op Liverpool van een week terug wist Swansea City opnieuw te stunten door in eigen huis met 3-1 van Arsenal te winnen. Hierdoor pakt het zeven punten uit de laatste drie wedstrijden en is West Brom inmiddels de hekkensluiter. De coachwissel heeft een opmerkelijke reeks te weeg gebracht en doet weer mee om degradatie te voorkomen.

Voorspelling Leicester City – Swansea City

Swansea City zit overduidelijk in een flow met twee mooie zeges. Bij Leicester City zijn ze uit de problemen en blijft het wisselvallig. Swansea City  heeft een dag langer rust gehad dan de tegenstander wat ook kan meespelen. We denken dat de Swans wel een goed resultaat uit Leicester kunnen halen.

Gokken op Leicester City – Swansea City doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor Swansea City tegen een odd van 2.15 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Leicester City – Swansea City? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker