Arsenal – Chelsea League Cup voorspelling

Woensdag staat de return van Arsenal – Chelsea League Cup op het programma. Drie weken terug eindigde dit duel in een 0-0 gelijkspel waardoor alles nog open ligt voor de return. Tijdens deze 0-0 was het van beide kanten niet al te best en speelden beide teams niet in de sterkste formatie. Wie gaat er naar de finale op Wembley?

Arsenal

Genoeg geruchten bij Arsenal nu de transferperiode begonnen is. Sanchez zal op zeker vertrekken naar Manchester United maar daar wil Wenger geld en een speler voor terug. Daarnaast is het de vraag of er nog iemand voor Ozil komt. Hij heeft een aflopend contract en als Arsenal nog wat wil verdienen dan moeten ze hem verkopen. In het duel met Crystal Palace was nog eens te zien dat hij bijzondere kwaliteiten heeft alleen laat de Duitser het niet elke wedstrijd zien. De overwinning op Palace haalde Arsenal wel uit een dip want de wedstrijden daardoor waren erg wisselvallig.

Chelsea

Bij Arsenal liep het niet maar dat was bij Chelsea ook het geval. De ploeg van Conte had strafschoppen nodig tegen Norwich City om door te gaan in de FA Cup en het matige spel leek zich voort te zetten. Maar na een kwartier tegen Brighton was iedereen dat alweer vergeten want de ene na de andere mooie aanval kwam van Cheslea. Met name de eerste goal was geweldig om te zien en uiteindelijk won Chelsea met 4-0.

Voorspelling Arsenal – Chelsea League Cup

Het is even afwachten met welke elftallen beide ploegen gaan spelen. Aangezien er komend weekend een FA Cup speelronde is, en Arsenal al is uitgeschakeld, verwachten we dat Arsenal met een sterk team zal starten. Chelsea speelt op zondag in eigen huis tegen Newcastle United dat de pijlen toch zal richten op de competitie. Dus we verwachten twee sterke opstellingen van beide teams. Dit is een duel wat zomaar naar een verlenging en strafschoppen kan gaan en gokken op League Cup Arsenal – Chelsea kan ook op welke club er uiteindelijk naar de finale zal gaan, ongeacht hoe.

Gokken op Arsenal – Chelsea League Cup doen we 3/10 units op Chelsea to qualify tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf ook voetbalwedden op Arsenal – Chelsea League Cup? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands