KNVB bekerfinale 2019 voorspelling

Op zondag 5 mei staat om 18:00 in de Kuip de KNVB bekerfinale 2019 op het programma in de vorm van Willem II – Ajax. In de halve finale wist Willem II in eigen huis AZ te kloppen terwijl Ajax zich revancheerde in de Kuip voor de eerdere 6-2 nederlaag tegen Feyenoord, door met 0-3 te winnen. Vorig jaar wist Feyenoord de beker te pakken door in de finale met 3-0 te winnen van AZ. Lukt het Willem II om te stunten of gaat de beker naar Amsterdam toe? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op KNVB bekerfinale 2019.

Willem II

De Tilburgers spelen officieel thuis en dat wil zeggen dat ze in het eigen tricolores tenue mogen aantreden. Voor Willem II is het behalen van de bekerfinale natuurlijk een prestatie op zich. De laatste bekerfinale is een hele tijd geleden geweest tegen PSV en die ging ook ruim verloren. Het seizoen kan al niet meer stuk want ze zijn compleet uit de degradatiezone en doen vanwege de goede reeks in de Eredivisie nog mee voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal.

Ajax

Het is natuurlijk een prijs, de KNVB Beker, maar voor Ajax is het op dit moment niet meer dan een troostprijs. Met de halve finale in de Champions League voor de boeg en de koppositie in de Eredivisie zijn er belangrijkere wedstrijden voor de Amsterdammers op dit moment. Het gevaar schuilt dat de ploeg er te makkelijk over gaat denken zeker omdat de return in de Champions League alweer drie dagen later is.

Voorspelling KNVB bekerfinale 2019

In de competitie heeft Ajax het in beide wedstrijden niet lastig gehad tegen Willem II. Ajax won thuis met 2-0 en op bezoek met 4-1. Het lijkt dus een makkelijke wedstrijd te worden voor Ajax. Maar het gevaar schuilt hem met name in de return van de Champions League, zeker bij een goed resultaat in de eerste wedstrijd. Daarnaast zal iedereen nog refereren naar de verloren bekerfinale tegen PEC Zwolle van een aantal jaren toen het met maar liefst 1-5 onderuit ging en volledig overklast werd. Zoiets zien we echt nu niet gebeuren. De enige manier waarop Willem II een kans maakt is om vol het duel aan te gaan. Niemand zal bij Ajax namelijk zitten wachten op een pijntje in aanloop van de het tweede Champions League duel. De vraag is dan hoeveel de scheidsrechter zal toestaan. Wie de scheidsrechter is weten we nog niet. Maar we mogen aannemen dat als Nijhuis fluit de Tricolores een grotere kans maken op een stunt dan bijvoorbeeld Blom of Higler, omdat de laatste twee voor ieder licht vergrijp zullen fluiten. De odd van Ajax is te laag om daar op te gokken. We gaan daarom net als in de Eredivisie wedstrijd in Tilburg voor de Over 3 goals.

Gokken op KNVB bekerfinale 2019 doen we met 4/10 units op de Over 3 goals tegen een odd van 1.57 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op KNVB bekerfinale 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker