KNVB Beker FC Eindhoven – SC Heerenveen

Komende donderdag gaat de laatste wedstrijd van de KNVB Bekerronde tussen FC Eindhoven – SC Heerenveen, aftrap 20:45 in Eindhoven. De ploeg uit de Jupiler League heeft tot nu toe een moeilijk seizoen en verloor vorig weekend van Jong PSV met 1-4. SC Heerenveen zit in een flow en boekte de vierde zege uit vijf duels tegen Heracles. Zet de ploeg van Streppel de goede reeks voort door ook een ronde verder te komen in de KNVB Beker?

FC Eindhoven
Vorig jaar speelde FC Eindhoven nog een rol in de Jupiler League maar dit jaar lijkt de ploeg daarvoor te kort te komen. Het verloor dit seizoen al zes keer en afgelopen weekend verloor het dus eindhoven-heerenveenvan Jong PSV met 1-4. Het was de tweede nederlaag op rij en de ploeg staat inmiddels op dertien punten uit elf duels. Dat is al elf punten minder dan de koploper. De ploeg heeft duidelijk aan kwaliteiten ingeleverd ten opzichte van vorig jaar.

SC Heerenveen
De Friezen zijn op stoom en met name Larsson, Zeneli en St. Juste zijn uitblinkers bij de ploeg van Streppel. SC Heerenveen staat knap derde op doelsaldo en laat zodoende PSV achter zich. In het begin had Streppel moeite om het elftal aan de gang te krijgen maar de voornaamste oorzaak is dat Larsson weer in vorm is. Hij geeft het tempo aan van de ploeg en dat was in de eerste weken van de competitie geen spraken van.

Voorspelling
Deze wedstrijd uit de KNVB beker pakken we omdat we de odd voor SC Heerenveen te hoog vinden. We verwachten namelijk niet dat SC Heerenveen met een B elftal zal starten in Eindhoven. We weten dat Streppel jaren een ongelukkige hand heeft gehad als het gaat om bekerwedstrijden met Willem II. Maar het materiaal wat hij nu ter beschikking heeft is beter. Daarnaast zou het uitermate dom zijn om de swung uit het elftal te halen door heel veel spelers rust te geven. We verwachten daarom een zege van SC Heerenveen en gokken 3/10 tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op FC Eindhoven – SC Heerenveen staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25