Kaarten (Cards)

Misschien niet meteen een soort weddenschap waar je aan denkt bij gokken op sport maar de mogelijkheid om op Kaarten (Cards) in te zetten kan bijzonder aantrekkelijk zijn. De weddenschap heeft te maken met het aantal kaarten en welke dat een team of speler ontvangt tijdens de wedstrijd.

Zo zijn er team weddenschappen om op Kaarten (Cards) in te zetten. Je maakt dan een keuze hoeveel kaarten in totaal een bepaald team zal krijgen, bijvoorbeeld meer of minder dan 3,5 kaart. Maar ook het totaal van de hele wedstrijd, alle kaarten van beide teams opgeteld.Correct ScoreDaarnaast is er de optie om in te zetten of bepaalde spelers wel of geen kaart ontvangen tijdens de wedstrijd. Let hierbij goed op dat wanneer je inzet op een kaart dit ook een direct rode kaart is. Wil je meteen inzetten dan een bepaalde speler een direct rode kaart pakt, dan staat dit vaak in een apart gedeelte als direct rood (of Straight Red Card). Let wel op, zet je in op een Straight Red Card en krijgt een speler twee keer geel (en dus rood), dan win je de weddenschap niet.

Wanner je een schoppartij verwacht of is er een scheidsrechter aangesteld met de eigenschap snel met kaarten te wapperen, dan is de Kaarten (Cards) weddenschap een goede optie. Wat ook een handige tip kan zijn is dat aan het begin van het seizoen alle scheidsrechters bijzonder goed geïnstrueerd zijn en dan makkelijker kaarten trekken. Bij grote eindtoernooien als WK en EK zie je ook vaak dat scheidsrechters aan het begin van het toernooi extra strengt zijn. Als laatste tip zie je tegenwoordig steeds vaker dat spelers bewust een gele kaart pakken zodat ze geschorst zijn voor het laatste duel in de groepsfase. Dan kunnen ze aan een schone lei beginnen wanneer de knock-out fase begint. Dit zijn allemaal punten waar wij als gokken op sport rekening mee houden als we hier een tip plaatsen met een Kaarten (Cards) als soort weddenschap

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker