Johan Cruijff Schaal 2018 PSV – Feyenoord

Het voetbalseizoen in Nederland staat op het punt van beginnen en uiteraard begint het seizoen met de Johan Cruijff Schaal 2018 tussen PSV – Feyenoord. Op zaterdag 18:00 staat de kampioen van vorig jaar tegenover de bekerwinnaar van vorig jaar, oftewel PSV – Feyenoord. Sinds vorig jaar wordt de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de voormalig Supercup, gespeeld in het stadion van de kampioen van vorig jaar. Vorig jaar won Feyenoord de Johan Cruijff Schaal door Vitesse middels strafschoppen te verslaan. Lukt het de Rotterdammers om opnieuw het seizoen te openen met een prijs? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Johan Cruijff Schaal 2018.

PSV

Bij PSV zijn nog niet veel spelers vertrokken en hebben Zoet en De Jong zelfs bijgetekend. Het gemis van Van Ginkel zal groot zijn omdat hij zeker op het middenveld de verbindingsspeler was. Daarnaast gaat PSV het doen met de nieuwe back Angelino en Dumpries, waarbij de aanvallende kwaliteiten hoger liggen dan de verdedigende. De grootste wijziging tot nu toe is de positie van de trainer met het vertrek van Cocu en de aanstelling van Van Bommel. Zijn eerste echt klus als hoofdtrainer nadat hij al assistent was bij onder meer schoonvader Van Marwijk. Toch is het altijd afwachten hoe het gaat als een oud speler meteen hoofdtrainer wordt zonder enkele ervaring. De voorbereiding van PSV geeft veel vertrouwen voor dit seizoen met hoofdzakelijk toch goede resultaten waaronder een 2-1 zege tegen Valencia.

Feyenoord

Net als bij PSV zijn er ook bij Feyenoord niet al te veel spelers vertrokken ten opzichte van vorig jaar. El Ahmadi is eigenlijk de enige speler uit de basis die is vertrokken en de vraag is of Clasie het gat wat hij achterlaat kan opvullen. Dat zal niet meevallen omdat El Ahmadi met name bij het druk zetten een belangrijke schakel was voor het team. Wie er vaste keeper zal zijn is nog onduidelijk omdat Jones en Bijlow het in de voorbereiding beide goed deden. Er zit niet veel verschil met de selectie van vorig jaar en toen haakte de club al heel vroeg af om het kampioenschap. De verwachting is, gezien de versterkingen van Ajax en PSV, dat Feyenoord alleen maar een verdere achterstand heeft opgelopen. In de voorbereiding was ook te zien dat het niet al te zeker was wat Feyenoord liet zien zo waren de ruimtes in sommige duels veel te groot. Vorig jaar was Feyenoord de favoriet om te gokken op de Johan Cruijff Schaal toen het in eigen stadion speelde tegen Vitesse.

Johan Cruijff Schaal 2018 voorspelling

Als we de selecties naast elkaar leggen moeten we stellen dat PSV toch wel duidelijk de favoriet is om te gokken op Johan Cruijff Schaal 2018. Al blijft het natuurlijk pas het eerste duel voor beide ploegen waar het daadwerkelijk om gaat. Uitslagen van vriendschappelijke duels zeggen over het algemeen niet zoveel omdat de teams vaak vanuit zware trainingskampen komen.

De vraag is hoe Feyenoord gaat spelen tijdens de Johan Cruijff Schaal 2018. Als het lukt om de linies dicht op elkaar te houden en op ‘WK achtige’ wijze de counter toe te passen kan het altijd verrassen. Maar tijdens de voorbereiding heeft de ploeg geen enkel duel zo gespeeld dus we zouden er van staan te kijken mocht het WK concept plotseling worden toegepast. In onze ogen heeft PSV wat meer kwaliteit en daarom gokken we dat ze in de reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal 2018 winnen. Wanneer de wedstrijd eindigt in een gelijkspel worden er meteen strafschoppen genomen via het ABBA principe, er volgt dus geen verlenging.

Gokken op Johan Cruijff Schaal 2018 doen we met 5/10 units dat PSV wint tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Johan Cruijff Schaal 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!