Italië – Nederland voorspelling

Op woensdag 14 oktober staat de volgende wedstrijd in de Nations League op het programma voor Oranje en wel Italië – Nederland. Tijdens het eerste onderlinge duel bleek Italië velen malen beter dan het Nederlands elftal. Lodeweges was toen nog de interim coach na het vertrek van Koeman en inmiddels is Frank de Boer de nieuwe bondscoach. De wedstrijden tegen Mexico en Bosnië waren niet al te best en een nieuwe nederlaag kan meteen al voor een negatieve sfeer zorgen. Lukt het De Boer om zijn elftal meer aan de praat te krijgen of zal Italië opnieuw zegevieren? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels en Nederlands voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Italië – Nederland.

Italië

We waren zeer onder de indruk van het Italië dat we zagen toen het in Nederland tegen Oranje speelde. Organisatorisch ziet het er altijd goed uit bij de Italianen maar er zit ook aanvallend swung in het elftal. En dan waren er een aantal grote namen tijdens het eerste duel niet een bij. De uitslag was 1-0 maar het spelbeeld gaf duidelijk aan dat Italië vele malen beter was. Met name op tactisch vlak waar ze het geklungel van Oranje aan de rechterkant prima wisten uit te spelen.

Nederland

De wedstrijd tegen Italië was sinds lange tijd weer eens een echte test voor Oranje en het bleek dus een wake up call te zijn. Tegen Mexcio speelde De Boer met de opstelling en kunnen we eigenlijk heel die wedstrijd niet serieus nemen. Maar tegen Bosnië moest het dan met de echte opstelling weer eens een zege opleveren maar het vertoonde spel was zeer teleurstellend. Aanvallend leek het eigenlijk nergens op. De Jong speelde in de spits en dan verwacht je dat de buitenspelers hem was goede voorzetten zal geven maar zowel Promes als Malen bakte er helemaal niks van en wisten amper een goede voorzet te geven. De gold ook voor de backs die aanvallend wel heel weinig brachten.

Voorspelling Italië – Nederland

We verwachten niet veel goeds voor deze wedstrijd als het gaat om een positief resultaat voor Oranje. Nederland heeft nog geluk dat Italië in Polen niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel waardoor het nog altijd een kans maakt op de poule in de Nations League te winnen. Toch als we kijken naar het vertoonde spel dan verwachten we niet dat ze woensdag in Bergamo plotseling de sterren van de hemel zullen spelen. Voor Nederland is een zege ook een must, bij een nederlaag of gelijkspel heeft het namelijk niets meer in eigen hand als het gaat om kwalificatie voor de Nations League eindronde. Maar we verwachten dan Italië sterk zal spelen en Nederland mist De Roon door schorsing. Dat is in dit soort wedstrijden een belangrijke speler als het gaat om het dichtlopen van de gaten voor de verdediging. Depay is wel terug van schorsing en hij kan vanuit het niets een doelpunt maken, maar het gedoe met de transfer naar Barcelona heeft zijn spel geen goed gedaan.

Gokken op Italië – Nederland doen we met 4/10 units op Italië tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Italië – Nederland maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker