Interview met Bettingrunner

Wij van gokken op sport zijn nog niet zo lang bezig met deze site waarin wij voorbeschouwingen en tips geven op te wedden op sport. Toch groeit de populariteit en onze site niet onopgemerkt gebleven. Een aantal weken geleden ontvingen wij een e-mail van Bettingrunner.  Zij vroegen om een interview met ons om zodoende wat meer informatie en inzicht te krijgen omtrent de site gokken op sport. Hieraan hebben wij natuurlijk onze medewerking aan verleend. Het complete interview is op het blog van Bettingrunner te vinden. Hierin geven we aan dat je vooral door goed en rationeel een analyse te maken van een sport je wel degelijk winstgevend kan zijn over een lange periode. Dat emoties niet de overhand moeten krijgen en dat vooral bankroll management, zoals we dat aangeven bij tips & trucs, belangrijk is wanneer je aan wedden op sport doet.

Het voetbalseizoen zit er bijna op, de kampioenen zijn bijna allemaal bekend en na de bekerfinales in diverse landen maken we ons op voor EURO 2016 in Frankrijk. We zullen na het afsluiten van de diverse competities een compleet overzicht geven van de ROI die wij gedraaid hebben per competitie. Niet alleen omdat onze volgers dan een compleet overzicht hebben, maar vooral voor

onszelf zodat we kunnen gaan analyseren wat beter moet en kan. Waar we hogere inzetten kunnen toepassen en welke soorten weddenschappen we juist moeten inkrimpen of zelfs links laten liggen. Om dit vervolgens, wanneer de nieuwe competities beginnen, toe te passen. Deze berekeningen en analyses zullen te vinden zijn in het gedeelte tips & trucs.

Voor sporten zoals Tennis, Formule1 en Wielrennen maken we ook een analyse. Maar pas wanneer het seizoen van deze sporten is afgelopen. Er komt natuurlijk nog genoeg deze zomer met niet alleen EURO 2016 maar ook de Olympische spelen in Rio de Janeiro.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker