Hopman Cup 2019 voorspelling

Het tennisseizoen van 2019 staat weer voor de deur en gaat zoals gebruikelijk van start met de Hopman Cup 2019. De meeste toernooien tot aan de Australian Open zullen in Oceanië zijn waar men zich voorbereid op het eerste grand slam van het jaar. De Hopman Cup speelt zich af in Perth en duurt van 29 december tot en met 5 januari. Vorig jaar wist Zwitserland het toernooi te winnen met Bencic en Federer. Lukt het beide om weer de titel te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en WK Darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Hopman Cup 2019.

Hopman Cup 2019 (hard)

De ondergrond van de Hopman Cup is het hardcourt waar ook tijdens de Australian Open op gespeeld zal worden. De RAC Arena is het stadion waar de wedstrijden worden afgewerkt. Het toernooi is geen officieel ATP of WTA event maar de organisatie ligt in handen van de ITF. Punten voor de wereldranglijst zijn er dan ook nog te verkrijgen. Er zijn acht landen actief verdeeld over twee ploegen. Groep A bestaat uit Duitsland, Frankrijk, Australië en Spanje. Zwitserland, Verenigde Staten, Griekenland en Groot-Brittannië zijn ingedeeld in groep B. Elk land werkt op een dag een mannensingle, vrouwensingle en gemengd dubbel partij af. De single partijen gaan gewoon volgens een best of three set principe zoals we dat op de ATP en WTA Tour zien. De gemengd dubbel partijen gaan volgens het FAST4 principe waar onder andere lets, geen voordeel score en er een tiebreak zal worden gespeeld bij 3-3 in games. De winnaar van iedere groep zal op 5 januari in de finale staan.

Hopman Cup 2019 favorieten

Regerend kampioen Zwitserland komt met hetzelfde team als vorig jaar, Bencic en Federer. Serena Williams speelt voor de VS maar heeft met Tiafoe als teamgenoot een onzekere factor. Tsitsipas en Sakkari lijkt ons een sterk duo dat wel eens voor een verrassing kan zorgen. Team GB komt met Norrie en Boulter en dat zijn nou niet meteen de sterkste namen. Groep A lijkt dan ook een veel zwaardere groep te zijn. Duitsland komt met de kanonnen Zverev en Kerber terwijl Spanje met Ferrer en Muguruza aan het toernooi begint. Het thuisland heeft Ebden en Barty als spelers en Frankrijk komt met Pouille en Cornet. Duitsland lijkt in deze poule wel de favoriet voor de zege, al zijn het niet echt dubbel specialisten. Toch zijn beide sterk genoeg om alleen al de single partijen te winnen en we denken dan ook dat Duitsland dit toernooi zal winnen.

Gokken op Hopman Cup 2019 doen we met 2/10 units op Duitsland tegen een odd van 3.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Hopman Cup 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker