Hopman Cup 2018 voorbeschouwing

Na een break van een kleine anderhalve maand begint het tennisseizoen op 30 december met de Hopman Cup 2018 in het Australische Perth. De Hopman Cup is geen officieel ATP of WTA toernooi dus de deelnemers kunnen geen punten voor de ranglijst verdienen. Toch is het een goed toernooi om wedstrijdritme op te doen en ongetwijfeld zullen de toppers aardig wat startgeld ontvangen. Er zijn een aantal toppers aanwezig zoals Federer, A. Zverev en Goffin. Bij de vrouwen spelen onder andere Mertens, Kerber en Pavlyuchenkova. Vorig jaar won Frankrijk de titel maar dat land is er dit jaar niet bij. Wie neemt de titel van de Fransen over? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op Hopman Cup 2018.

Hopman Cup 2018 (hard)

Tijdens de Hopman Cup 2018 zijn er acht koppels aanwezig en ieder koppel representeert een land. Vorig jaar wist Frankrijk het toernooi te winnen maar dit jaar is er geen Frans koppel aanwezig. De acht landen zijn verdeeld over twee groepen van ieder vier landen. Groep A bestaat uit Duitsland, België, Canada en Australië. Groep B bestaat uit Verenigde Staten, Rusland, Japan en Zwitserland. Elk land speelt één keer tegen een ander land uit de poule dat bestaat uit een mannen- en vrouwenenkelspel wedstrijd en een mixdubbel partij. De enkelpartijen gaan over een best of drie set format. Tijdens de mixdubbel is er een korter format namelijk wie het eerst vier games wint pakt de set. Dit noemen ze het FAST4 Tennis format. Bij een 3-3 stand wordt er een tiebreak gespeeld die gaat tot wie het eerst vijf punten heeft gescoord. Tijdens het mixdubbel tellen let services gewoon mee en er is geen voordeel bij 40-40 maar meteen beslissend punt.

Hopman Cup 2018 (favorieten)

Plaatsing van de landen gaat op basis van de ranking van beide spelers bij elkaar op te tellen. Voor Duitsland komen Kerber (21) en A. Zverev (3) op de baan en dat maakt samen een totaal van 24. Als laatste geplaatst is het thuisland dat Gavrilova (22) en Kokkinakis (212) als deelnemers heeft met een totaal van 234. Federer is actief tijdens de Hopman Cup 2018 en speelt samen met Bencic. Omdat Bencic 196e op de wereld staat is Zwitserland maar als zevende geplaatst. Nu zegt ranking niet zoveel want Kerber heeft vorig jaar amper een wedstrijd weten te winnen en de Australiërs kunnen in eigen land altijd net een stapje meer zetten. Voor de Verenigde Staten spelen Sock en Vandeweghe samen en dat bleek vorig jaar al een sterk duo te zijn. Ze verloren de finale nipt tegen Frankrijk door de beslissende mixdubbel wedstrijd te verliezen. Vandeweghe is de beste speelster in Group B en we verwachten dat ze alle single partijen zal winnen. Daarnaast is ze een uitstekende dubbelspeelster en dat is bij het mixdubbel van belang. We verwachten dat de Verenigde Staten opnieuw de finale haalt en dit jaar wel zal winnen.

Gokken op Hopman Cup 2018 doen we 3/10 units op de Verenigde Staten tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op Hopman Cup 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!